Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Minta Bantuannya Kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  2. View Conversation
    hallo,animon
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  3. View Conversation
    dear animon, aku ngga bisa bales pm nya T_T masi newbie banget, min. post buat bisa PM-an 15 post. postku masi 7 ato 8 gitu T_T
    cetaphilnya aku udah dapet kok ^^ makasiii ya
  4. View Conversation
    klo toner la tulip apa mengandung alkohol dan etanol?
  5. View Conversation
    mba, aku jual clana ZARA harga Rp. 150rb
    klo beli banyak, ad banyak pngurangan jg wkwkwkwkwk
    contoh nya ad di mini fashion sale
    tengkyu
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About animon

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Octopus's Garden
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Traveling, photography and reading
Fave stores or places to shop?:
I prefer shop in webstore lol...
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Bare Minerals-mineral foundation, MUFE HD Foundation

Ole Henriksen serum vit-C
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple, sophisticated, minimalist. un-fancy and androgynous
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


Fashions fade, style is eternal - Yves Saint Laurent

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,267
Posts Per Day
0.31
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Jun 11, 2015 12:30 AM
General Information
Join Date
Jan 3, 2008
No results to show...
Page 1 of 32 1 2 3 11 ... LastLast

Jan 14, 2019

  • 02:00 PM - Hidden

Jan 8, 2019

  • 11:08 AM - Hidden
  • 11:08 AM - Hidden

Jan 7, 2019

  • 06:34 PM - Hidden
  • 04:41 PM - Hidden
  • 03:51 PM - Hidden

Dec 7, 2018

  • 11:00 AM - Hidden

Dec 6, 2018

  • 11:41 AM - Hidden
  • 10:15 AM - Hidden

Dec 3, 2018

  • 04:21 PM - Hidden

Dec 1, 2018

  • 12:02 PM - Hidden

Oct 29, 2018

  • 05:09 PM - Hidden
  • 12:04 PM - Hidden
  • 10:46 AM - Hidden

Aug 20, 2018

  • 09:36 PM - Hidden
  • 12:03 PM - Hidden

Aug 6, 2018

  • 02:41 PM - Hidden
  • 02:41 PM - Hidden
  • 01:28 PM - Hidden
  • 11:55 AM - Hidden


Page 1 of 32 1 2 3 11 ... LastLast