Tab Content
No Recent Activity

33 Visitor Messages

  1. View Conversation
    nenoq, aku uda reply pm nya, ntar kalo ok & mau dikirim hari ini jg, kabarin by sms aja ya ke 0838 9162 8000, aku ke tiki jam 12an ntar. thanks yaa..
    lusi
  2. View Conversation
    nenoQ, dari orderanmu, cm yg khaki yg ready, lainnya nunggu senin/selasa gitu, gimana?
    tp kalo buru2 ntar aku cek stock sodaraku deh ya, kalo dia ada aku tanya bisa ambil ga.
  3. View Conversation
    say, daku kirim PM
    semoga berkenan membalasnya. trimakasih
  4. View Conversation
    intinya sih gak makan sesuatu yg bernyawa sama sekali, maksudnya spy energi negatif hewan tsb waktu disembelih gak ikut ke kita. jadi ya kaldu juga termasuk dihindari krn mesti ada kontribusi hewan bernyawa di situ.

    hth!
  5. View Conversation
    neng nenoq, di pm si pencjiplak di multiply juga ga?
  6. View Conversation
    nenoq, hi aku mizoranj yang di multiply ikutan komen ke si penjiplak ciciero itu...
    salam kenal...
  7. View Conversation
    ada noq.. hihi tar yak.. malem deh :P
  8. View Conversation
    cuman bikin sets doang darling, gak ada boneknya LOL.
    tapi seru kok, beneran! hihi. enjoy darling.
  9. View Conversation
    thx ya udah dikasih tahu) kmr jumat dah pul soalnya
  10. View Conversation
    sebenarnya no problem brush nya 1 atau 2, yang penting pas lo pake jgn lupa di gosok2 dolo di tissue supaya ga nempel warna aisedo sebelum nya...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 33
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
About nenoQ

Basic Information

Date of Birth
September 30
Registration Info

Information for registration.

Location:
di hatimu
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Airlangga University
Interests:
reading
Fave stores or places to shop?:
SOGO
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The Body Shop
Etude
Revlon
Maybelline
Elianto
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Casual
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
sailorwulan

Signature


Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?1514-nenoQ&s=cf2939520942e98d7013a61649893524
Instant Messaging

Send an Instant Message to nenoQ Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,055
Posts Per Day
0.26
Visitor Messages
Total Messages
33
Most Recent Message
Nov 6, 2009 06:34 AM
General Information
Last Activity
Jan 14, 2019 12:09 AM
Join Date
Jan 1, 2008
Home Page
http://sailorwulan.com
No results to show...
No results to display...