View Profile: chielicious - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

19 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Chiel, bukunya masih dikau simpan? bingung mo nambah sama apa lagi ya? ada rekomendasi ga nih?
  2. chiel, no longer exist. hahahah. emang susah jodoh ni gue ama si tony.. kalo ga salah bukan di playlist lo, tapi ada yg nyebut2tony manero gt..

    yo wes darling..
  3. chiel, lo ada mp3 Fundacion Tony Manero nggak ya? somehow gue googling dan end up di MP lo. let me know yah..
  4. View Conversation
    chiel, gw kan gaptek dan kompieku dah nyaris almarhum. susah diajak ngedit2 poto
  5. View Conversation
    sama chiel ama alamat email yang gw kasih dulu
  6. View Conversation
    Beuh. si Chie udah kaya cici-cici pedagang dah. Huahahaha. Ah lo. Perlukah gue panggil ngupilholikkkk?XDD*usaha menjatuhan imej*
  7. View Conversation
    chiel, cek PM ya?
  8. hai sitzhy..traveler's tale nya 34.000 belum ongkir, dirimu di jkt kah? ..tolong reply nama mu , no hp , alamat lengkap, email, ama mau transfer lewat rekening apa? makasihh yaa
  9. View Conversation
    Chiel, aku berkunjung ke rumahbacaan di multiply, dan minat ama novel traveler's tale.
    PM aku ya
    yhanks
Showing Visitor Messages 11 to 19 of 19
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
About chielicious

Basic Information

Age
35
Registration Info

Information for registration.

Location:
Bogor, Indonesia
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
IPB-ilkom (Ilmu Kompos) XD~
Interests:
N/A
Fave stores or places to shop?:
thrift stores ! :D
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
N/A
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
N/A
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://thestargazer.wordpress.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/chie.potter
Twitter Username:
chie1412

Signature


Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?15-chielicious&s=d1317eea6891d166aae111697c2b035a
Instant Messaging

Send an Instant Message to chielicious Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
836
Posts Per Day
0.18
Visitor Messages
Total Messages
19
Most Recent Message
Jul 5, 2014 08:43 AM
General Information
Last Activity
Jun 29, 2017 12:45 PM
Join Date
May 28, 2007
Home Page
http://thestargazer.wordpress.com/
No results to show...
No results to display...