View Profile: misskepik - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

11 Visitor Messages

  1. View Conversation
    udah ga cari misskepik,strolernya ga jadi beli i groove
  2. View Conversation
    thanks ya jeung, itu di fb-nya ada contact number-nya kok. mau ceki2 dulu
  3. View Conversation
    jeung, k-see salon ancer2nya itu dimana ya? punya nomor mbak2 yg kamu bilang itu tak? brp emang klo potong disana
  4. View Conversation
    helo miss kepik
    hihi search fbnya fashion fever nya digabung --> fashionfever shop
    selamat mencarii
  5. View Conversation
    helo miss kepik
    hihi search fbnya fashion fever nya digabung --> fashionfever shop
    selamat mencarii
  6. View Conversation
    hola neng Ika, boleh minta no telepon? jadi sebelum diantar kita tele dulu

    thanks!

    Dini Surono
  7. View Conversation
    ngga ada e Ajeng darling... Tapi cakep banget si kuning. *halah*
  8. View Conversation
    halo missk, thanks sudah ngabarin barangnya udah sampai. enjoy yahhh.....
  9. View Conversation
    missk, kirimnya atas nama siapa yah, akan dikirim hari senin yah, thank u
  10. View Conversation
    missk, TWELVE BY TWELVE LOS ANGELES EMBELLISHMENT CLUTCH-HARD CASE WITH CHAIN sama H&M STATEMENT RING, BLACK STONE WITH FAKE GOLD, SIZE M, masih ada dua2nya, kabarin yah lokasi kirim kemana buat invoicenya. thanks
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About misskepik

Basic Information

Date of Birth
August 12
Registration Info

Information for registration.

Location:
Singapore
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple, Flowery, Loose, Colorful, Sweet
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.misskepiik.wordpress.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/misskepik
Twitter Username:
misskepik

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?14612-misskepik&s=9d8e0d91dfb84dee7b742a356110ebe2
Instant Messaging

Send an Instant Message to misskepik Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
103
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
11
Most Recent Message
Nov 29, 2011 08:14 AM
General Information
Last Activity
Mar 5, 2015 08:53 PM
Join Date
Mar 15, 2010
Home Page
http://www.misskepiik.wordpress.com
No results to show...

Aug 27, 2015

  • 07:57 PM - Hidden

May 29, 2015

  • 09:14 AM - Hidden

Apr 21, 2015

  • 03:54 PM - Hidden

Dec 17, 2014

  • 04:36 PM - Hidden

Nov 30, 2014

  • 08:33 AM - Hidden

Nov 29, 2014

  • 08:29 PM - Hidden
  • 09:07 AM - Hidden

Oct 30, 2014

  • 01:13 PM - Hidden