Tab Content
No Recent Activity

13 Visitor Messages

  1. View Conversation
    mel, yg confirm cricket aja ato ini jg : ULTA Ion High Volume Detangler IDR 70.000
  2. View Conversation
    mell, itu bigjill polos kamu cuma nyebutin nomernya aja ^^; itu nomernya dari foto yg ada nama2 wananya atau cuma yg nomernya aja ya? thx..
  3. View Conversation
    oke mel, sananya mending ikut PO jepang aja deh
    di cosme-de jd lebih mahal krn berat..
  4. View Conversation
    mell, ada perubahan harga nih
    SANA Esteny Salt Wash 210rb >> 240rb (soalnya dia diatas 200gr)
    oia, buat Shu Uemura Best-Selling Cleansing Oil Mini Set (Limited Edition) harganya jd 500.000 krn dia set jd berat..tetep jadi dua2nya?
  5. View Conversation
    melllllllllll dapet sms ku gakk??? shu uemuramu ketuker sama punya sugarcoma (((( maafkan akuuuuuu T_T nanti tolong bisa anterin balik gak, terus aku lgsg kirim lagi ke kamu yg benerr >_< huhu maaf bgt ya... ntar ku transferr boleh gakk?
  6. View Conversation
    mel, lancome bi-facil makeup remover << eye makeup remover bukan?
  7. View Conversation
    sista klo beli po skin food d ol shop mana?emailku lin_jazzycion@yahoo.co.id
  8. View Conversation
    say maybelline full n soft nya, warna apa ya? very black? terus waterproof gak? tolong bales asap ya. tq
  9. View Conversation
    Hi! Udah aku PM ya say invoicenya, kalo ngga terima PM, please let me know your email address, nanti aku kirim lewat email, thanks
  10. View Conversation
    mel, item km yg dah sampe dikirim dolo aja ya? .................
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About mellyza

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
banjarmasin--> surabaya, indonesia
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
Interests:
shopping, surfing internet etc
Fave stores or places to shop?:
mango and zara
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
PCA clearskin

philosophy purity

kiels herbal toner
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
trendy, casual, romantic, feminime and vintage
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
102
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
13
Most Recent Message
Apr 16, 2011 11:40 PM
General Information
Last Activity
Sep 11, 2011 10:33 PM
Join Date
Mar 13, 2010
No results to show...
No results to display...