View Profile: Mariana - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

22 Visitor Messages

  1. View Conversation
    riiiiiaaaaaa.. kontak km ilang semua aku nyariin km dr kapan.. I hope you are doing fine
  2. View Conversation
    riiiiiiaaaaa.. aku inbox dr kapan ga bisa. Line udah ga pake lg?
  3. View Conversation
    irenedien kak.. terima kasih
    **************************************
  4. View Conversation
    kak, id line nya ga ketemu. mungkin DM instagram atau fb kak. makasih
  5. View Conversation
    halo kak, saya salah satu penderita KP nih. lagi cari info soal cara menanganinya. kakak pake amlactin? hasilnya baru keliatan berapa bulan ya? Rasanya gemes aku punya KP di area butt dari masa SMA, dan sekarang usiaku 23 baru sadar aku kena KP, akhir taun mau merit :'(. karena agak stres jadi cari info kesana kemari buat nyembuhin, minimal ngeredain meskipun itu harus beli amlactin tiap bulan ya. Kalau kakak ada saran bagi-bagi ya kak. itu sanga membantuku. Terima kasih
  6. View Conversation
    Hi please check email yah mengenai invoice. thank you
  7. View Conversation
    Sist etude foundation brush nya masih avail? Klo masih saya minat, Oh iya kalau bungkus plastik mika yg dari etude nya masih ada? Klo masih ada nanti tolong di jualnya sekalian ama packaging plastik mika yg dr etudenya yach..Sist di bandung ya? Saya jg bandung, boleh free onkir? Untuk no rek nya PM yaa..
  8. View Conversation
    udaaaah bisa akhirnya pesen ke ol shop yg ready stock..trims yaa
  9. View Conversation
    mau nanya dong km pernah beli ivory caps di amazon.com, PO di mimo y? cara ikut Po nya gmn yah?maklum newbie thanks
  10. View Conversation
    tolong gambar di mini sale thread di ganti menggunakan gambar milik sendiri ya.. thanks.. -mod-
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 22
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About Mariana

Basic Information

Date of Birth
October 26
Registration Info

Information for registration.

Location:
Bandung - Jakarta
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
Reading, Movies, Music
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Sk-II FTE, Clarins Lotus Oil
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Elegant, Chic, Classy, Sophisticated, Sexy
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
924
Posts Per Day
0.26
Visitor Messages
Total Messages
22
Most Recent Message
Aug 27, 2018 11:36 AM
General Information
Last Activity
Jun 24, 2018 12:26 AM
Join Date
Feb 27, 2010
No results to show...
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Nov 16, 2016

  • 02:11 PM - Hidden

Nov 13, 2016

  • 07:45 PM - Hidden

Nov 9, 2016

  • 10:16 PM - Hidden
  • 12:58 AM - Hidden

Oct 24, 2016

  • 08:18 PM - Hidden

Oct 12, 2016

  • 10:58 AM - Hidden

Oct 11, 2016

  • 10:11 PM - Hidden

Oct 3, 2016

  • 04:25 PM - Hidden

Oct 1, 2016

  • 02:52 PM - Hidden
  • 12:29 PM - Hidden
  • 07:01 AM - Hidden
  • 01:38 AM - Hidden

Sep 30, 2016

  • 11:24 PM - Hidden
  • 11:20 PM - Hidden
  • 11:06 PM - Hidden

Sep 29, 2016

  • 03:40 PM - Hidden
  • 12:16 AM - Hidden

Jul 2, 2016

  • 11:25 AM - Hidden

Jun 18, 2016

  • 11:12 AM - Hidden
  • 06:55 AM - Hidden


Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast