View Profile: Endrika - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

113 Visitor Messages

  1. View Conversation
    bu gw dah lihat ziba label ya, lucu2, tapi sayang gak muat ma gw say, hiks hiks, gw orgnya kurus sih, cuma gak kurus dibag dada, jadi susah klo cari baju, ukuran big tapi enak di dada cuma kegedan dibadan, hiks,...cek pm ya bu
  2. View Conversation
    bu makasihny dah sempetin bales, ^^ gw kirim pm lagi tuh...ceki2nya
    thank you
  3. View Conversation
    mba endrika mau tanya2 ttg vela scraves donk, ceki2nya PM ya
    thx u
  4. View Conversation
    sai, udah sampe jenaharanya..makasih yaaaa
    muachhh
  5. View Conversation
    ohya, klu Batik printingnya knp ngga suka? yg pernh dibeli kain atau scarfnya? soalnya scarf sutra printingnya menarik di fot2nya, aku pengen beli buat org. Kira2 puas ngga ya?
    Thanks. Cheers
  6. View Conversation
    Oke, tengs ya. aku sih cuman tertarik dgn scarf sutranya aja. soalnya jarang ketemu yg ada di FB spt dia.
  7. View Conversation
    Hai Endrika, mau tny lg dong soal Bali Prana. Bisa share pengalaman beli barang disana ngga? barangnya emang oke ya sesuai foto2nya? Tengkiu
  8. mba,mau dikirimi email yg ttg jahit menjahit itu dongg..ke poporokoko@gmail.com
    tengkiiis
  9. say, boleh minta foto house of harlow ring nya ga? email ak k jeanny.yongky@live.com yah
  10. say, itu batik cardi bisa minta foto kalo pas dipake dibadan gimana ga? bisa di email ke cepol08@yahoo.com thanks
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 113
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
About Endrika

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Energy
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
Books, Travelling, Art & Craft
Fave stores or places to shop?:
Alun Alun Grand Indonesia
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
ErHa skin care
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Casual and Chic in natural colours
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a
Facebook Profile URL:
n/a
Twitter Username:
n/a
LinkedIn Profile:
n/a

Signature


It's NIMA | fb: Nima | IG @Nimahnl
www.zibalabel.com
www.Itsnima.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,598
Posts Per Day
0.57
Visitor Messages
Total Messages
113
Most Recent Message
Mar 8, 2011 09:36 AM
General Information
Join Date
Dec 20, 2007
No results to show...
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Jan 11, 2016

  • 06:56 PM - Hidden

Apr 13, 2015

  • 11:16 PM - Hidden

Mar 31, 2015

  • 11:00 PM - Hidden
  • 09:15 PM - Hidden
  • 05:03 PM - Hidden

Mar 22, 2015

  • 11:42 PM - Hidden

Mar 20, 2015

  • 07:38 PM - Hidden
  • 04:32 PM - Hidden
  • 04:20 PM - Hidden
  • 04:13 PM - Hidden
  • 03:47 PM - Hidden
  • 02:15 PM - Hidden

Feb 18, 2015

  • 11:39 PM - Hidden
  • 11:33 PM - Hidden

Feb 14, 2015

  • 02:48 PM - Hidden

Jan 23, 2015

  • 05:20 PM - Hidden
  • 04:39 PM - Hidden

Jan 21, 2015

  • 09:13 AM - Hidden

Jan 20, 2015

  • 02:58 PM - Hidden
  • 02:25 PM - Hidden


Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast