View Profile: pisces_girl - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi sist, mw nanya nih si fenugreek oil itu bener2 ngefek ga ya? thank u...
  2. View Conversation
    Dear teman-teman di tempat,

    Nama saya Nadia Bunga Rafina, saat ini saya tengah menyelesaikan studi di PGP Program The London School of Public Relations, Jakarta. Sebagai bagian dari studi saya, saya diwajibkan untuk melakukan Ujian Akhir Semester yang mana pada kesempataan kali ini bertemakan Perilaku Konsumen.

    Sehubungan dengan itu, saya mohon kesediaan teman-teman untuk meluangkan waktu sebentar guna menjawab beberapa pertanyaan pada link survey berikut.

    Survey ini hanya untuk kepentingan studi semata, mohon diisi sesuai dengan jawaban yang menurut Anda paling berkenan.

    [url]ttps://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDMwNXJxLUdkM1FsYXRaZVpaemRwSmc6M Q[url]

    Terimakasih ^^
  3. View Conversation
    say, mau nanya2 FM nya, bedanya apa tuh kojic no 2, dll? trus kalo kojic arbutin gmn? berapa sepaket? isinya apa aja? untuk berapa lama pemakaian? sama glopilnya jg harganya berapa? kalo mau share aku mau ya, he he.. maap borongan, abis aku ga punya fb, dan kalo nanya mak kluk2 kadang lama balesnya,

    makasihl
  4. View Conversation
    saii, km mau barengan ga beli fenugreek oilnya?
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About pisces_girl

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Energy
Interests:
Shopping, Traveling, Reading
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple but still in elegant looks
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
607
Posts Per Day
0.18
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Dec 14, 2012 09:59 AM
General Information
Last Activity
Jul 7, 2019 02:25 PM
Join Date
Feb 26, 2010
No results to show...
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Mar 24, 2019

  • 11:44 PM - Hidden

Mar 8, 2019

  • 07:09 PM - Hidden

Dec 7, 2018

  • 04:00 PM - Hidden
  • 02:46 PM - Hidden

Dec 4, 2018

  • 04:04 PM - Hidden

Nov 28, 2018

  • 04:37 PM - Hidden

Nov 27, 2018

  • 04:05 PM - Hidden

Nov 11, 2018

  • 09:55 PM - Hidden

Oct 26, 2018

  • 09:50 AM - Hidden

Oct 25, 2018

  • 11:35 PM - Hidden

Oct 23, 2018

  • 07:37 AM - Hidden

Oct 18, 2018

  • 09:51 PM - Hidden
  • 07:22 PM - Hidden

Oct 15, 2018

  • 08:56 PM - Hidden

Oct 14, 2018

  • 10:32 PM - Hidden

Oct 13, 2018

  • 08:53 PM - Hidden
  • 06:32 PM - Hidden

Oct 11, 2018

  • 04:31 PM - Hidden
  • 05:33 AM - Hidden

Oct 10, 2018

  • 06:53 PM - Hidden


Page 1 of 2 1 2 LastLast