View Profile: mommajolie - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

16 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Dear All

    Nama saya Nadia, saat ini saya sedang membuat thesis guna memperoleh gelar Master dengan topik consumer behaviour

    Untuk itu saya memohon kesediaan teman-teman untuk membantu mengisi kuesioner berikut.

    Kuesioner ini hanya untuk kepentingan akademis semata, jawaban yang jujur dari teman-teman sekalian akan sangat membantu penelitian saya ^^

    Thanks

    Link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpla2RhNGVjcGRTU1RVYWlSaEk5WUE6M Q
  2. View Conversation
    hai hai..aku yg di samarinda tadi ^^ kok jauh amat pindah ke smd? smd mal nya dikit looh hihihi
  3. View Conversation
    hai hai..aku yg di samarinda tadi ^^ kok jauh amat pindah ke smd? smd mal nya dikit looh hihihi
  4. View Conversation
    hi sexy momma... how is the little princess????
  5. View Conversation
    hai mommajolie..maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  6. View Conversation
    hai mommaa..aku besok sabtu juga ke bunda sih. tp ga ke dokter irham..aku ada rencana mo test lab ambil sampel darah cuz disuruh dr irham. yah kira2 aku ksana jam 9-10an. dirimu jam brapa? ntar sms-an yuk. sapa tau jamnya pas
  7. View Conversation
    Mommajolie,
    maaf ya aku enggak ambil dulu eye cream ANR nya.
    AKu masih ada stock.
    Thank you ya buat menawarannya
  8. jeng, pernah liat trit yg bahas tentang esther house of beauty ga?
    gw pengen nyari tau ttg esther tapi belum bisa buka trit ^^
  9. View Conversation
    mamiiiiiiiiii,,, huahahaha how's life? abis honeymoon ya, hehe sekali lg congrats, mav ya wkt itu g bisa dateng ...
  10. View Conversation
    mba... gw jadi ikutan pesan ambrace. sms juga boleh ya.. 021 30677959.

    Gmn cara beli dan kirimnya..? tq
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About mommajolie

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta, indonesia
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shop till drop
Fave stores or places to shop?:
plaza indonesia, pacific place, grand indonesia
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
La Mer - The Moisturizing Gel
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
glamourous, sexy, fabulous, sophisticated, elegant
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
virandaaa

Signature


I'm a super-duper happy wife n' newly momma..

Statistics


Total Posts
Total Posts
617
Posts Per Day
0.17
Visitor Messages
Total Messages
16
Most Recent Message
Jul 23, 2012 08:16 PM
General Information
Last Activity
Aug 22, 2015 11:10 PM
Join Date
Feb 23, 2010
No results to show...
No results to display...