View Profile: fedora's hat - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

45 Visitor Messages

  1. View Conversation
    fedora, jadi ambil lush snow globenya?
    tolong kbri yak
    thx
  2. View Conversation
    fedora, h&m lace heels, heelsnya 10 cm
    kamu gak book kan ya, soalnya heels ini mau diambil sama kepikwife.
  3. View Conversation
    fedora, rules-nya adalah: harus beli satu item yg baru atau satu item preloved clothes, baru boleh purchase sepatu promod yang preloved seharga 100rb.
  4. View Conversation
    fedo,aku ada pm ke kamu ya..takutnya gag masuk..tq
  5. View Conversation
    say, minta email biodata kamu dong ke dujourbeautymarket@gmail.com

    aku mau order ASOSnya skarang, kemeja nya itu warna biru & size L bukan? reply asap ya thanks
  6. View Conversation
    iyah tak apa say kyanya lagi error ya pm moe..ke email ku aja kemamima@yahoo.com...kemarin aku kirim email masuk kah..kl gak ada di inbox,coba check spam folder..kbari y ke email kl ms mau ambil si vest hm nya...diskon nya tetep aku kasih kok....byeeee say
  7. View Conversation
    fedora aku gak bisa pm pm moe penuh...via vm aja ya..
    iya itu all size...itu lucu bgt loch...
    harga 150 rb..diskon 20% jadi 120 ribu tambah ongkir 5000 jadi 125 ribu...aku tunggu sampai minggu malam ya transferan nya kr diskon cuman sampai minggu lewat itu balik harga normal

    ini rek ku ya say
    an ayu kartini sari
    bca 398 126 7794
    atau
    mandiri 118 000 628 2247

    kl ud biasa ya pm alamat

    tx yaaaa
  8. View Conversation
    say, aku punya voucher gold's gym yg 3bulanan..
    kalau mau sms ya say ke 081 7677 0153
    atau email ke tavina@rocketmail.com..
    thank you
  9. View Conversation
    hai fedora hat....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  10. View Conversation
    fedora, bajunya gimana ya? kalau sudah di bayar tolong kabarin ya

    dear
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 45
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About fedora's hat

Basic Information

About fedora's hat
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
Indonesia
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
reading, watching, shoes.
Fave stores or places to shop?:
femaledaily marketplaza, carousell, shopee, asos
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
smashbox photo finish primer, clinique DDMG, maybelline fit me concealer
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
usually simple, comfortable, and chic,sometimes girly and sweet.
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
Indonesia

Statistics


Total Posts
Total Posts
153
Posts Per Day
0.05
Visitor Messages
Total Messages
45
Most Recent Message
Feb 17, 2012 12:00 PM
General Information
Last Activity
May 14, 2019 08:09 AM
Join Date
Feb 17, 2010
Home Page
http://fedo86.multiply.com/photos/album/17/DIJUAL_Toyota_Rush_Type_S_Automatic_2007_SALE_PRICE_NEGO_
No results to show...
Page 1 of 16 1 2 3 11 ... LastLast

Mar 25, 2019

  • 06:45 PM - Hidden

Mar 18, 2019

  • 09:06 PM - Hidden

Mar 4, 2019

  • 05:06 PM - Hidden

Feb 27, 2019

  • 12:34 PM - Hidden

Feb 25, 2019

  • 10:09 PM - Hidden

Jan 30, 2019

  • 06:06 PM - Hidden

Jan 29, 2019

  • 07:28 PM - Hidden

Jan 28, 2019

  • 10:25 PM - Hidden

Jan 15, 2019

  • 06:47 PM - Hidden

Jan 5, 2019

  • 07:58 AM - Hidden

Jan 4, 2019

  • 10:24 PM - Hidden
  • 09:17 PM - Hidden

Dec 31, 2018

  • 11:24 AM - Hidden

Dec 29, 2018

  • 05:53 PM - Hidden

Dec 27, 2018

  • 09:29 PM - Hidden

Dec 24, 2018

  • 02:07 PM - Hidden

Dec 20, 2018

  • 09:43 PM - Hidden

Nov 28, 2018

  • 04:37 PM - Hidden

Nov 26, 2018

  • 06:28 PM - Hidden

Nov 25, 2018

  • 05:11 PM - Hidden


Page 1 of 16 1 2 3 11 ... LastLast