View Profile: lovemybags - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

25 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hello Love My Bags...
    Makasih sarannya....

    Aku udah cari2 gambarnya LV Murakami, hihihi :-)

    Makasih sarannya yah dear...

    Say, aku mau tanya doung, emangnya kalo beli tas di UK lebih murah dibanding di US yah? (maksudku dlm hal LV) soalnya aku liat harga web UK and web US beda gitu hiksss...

    Btw aku mau add dirimu tapi anggota barunih jadu ga tau tempat add nya dimana hahhaha :-)
  2. belum niiii joyce, masih ada dsini
    masih berminat?
  3. View Conversation
    LMB. Vernis yg red udah laku?
  4. hi rim
    waduh portfolio gua berupa reel TVC (tv commercial) tp g blm kumpul2in juga
    g lbih sering kerja buat iklan tv sih, kalo utk print baru sekali untuk lux white glam dan dandanin 3 bintang lux itu untuk sebuah event lux.
    g belum lama sih jd stylist paling baru 1 tahun an, sblmnya g kerja di advertsing agency he he he
  5. Hi! Gue baru liat posting lo yang di thread fashion stylist di Indonesia. Elo fashion stylist ya? Kebetulan ada temen lagi nyari fashion stylist gitu.. Elo ada portfolio yang bisa dilihat gak ya say? Thanks..
Showing Visitor Messages 21 to 25 of 25
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
About lovemybags

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
shopping :p
Fave stores or places to shop?:
ebay
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
sebamed soap
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
nothing specific, depends on my mood or feeling
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.bagcraze.blogspot.com
Facebook Profile URL:
i don't have facebook
Twitter Username:
seastripes

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?1396-lovemybags&s=be9c3bd383e356dacfba36db4a6eb6b4
Instant Messaging

Send an Instant Message to lovemybags Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,981
Posts Per Day
0.37
Visitor Messages
Total Messages
25
Most Recent Message
Nov 10, 2011 06:27 PM
General Information
Last Activity
May 22, 2019 11:25 AM
Join Date
Dec 17, 2007
Home Page
http://www.bagcraze.blogspot.com
No results to show...
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

May 18, 2018

  • 08:41 PM - Hidden

May 17, 2018

  • 02:04 PM - Hidden

May 15, 2018

  • 07:35 PM - Hidden

May 14, 2018

  • 06:11 PM - Hidden

Feb 4, 2017

  • 10:15 PM - Hidden
  • 03:45 PM - Hidden

Feb 2, 2017

  • 07:45 PM - Hidden

Jan 30, 2017

  • 05:37 PM - Hidden

Jan 16, 2017

  • 05:17 PM - Hidden

Jan 14, 2017

  • 10:23 AM - Hidden

Jan 12, 2017

  • 09:41 PM - Hidden
  • 07:01 PM - Hidden

Nov 8, 2016

  • 03:28 PM - Hidden

Nov 7, 2016

  • 06:48 PM - Hidden

Sep 22, 2016

  • 09:06 AM - Hidden

Aug 28, 2016

  • 08:33 AM - Hidden

Jul 13, 2016

  • 07:46 AM - Hidden

Jul 12, 2016

  • 12:00 PM - Hidden

Feb 27, 2016

  • 10:22 AM - Hidden

Aug 9, 2015

  • 10:07 AM - Hidden


Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast