View Profile: lovemybags - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

25 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi, just wanna drop by and say i love ur blog!


    -----------------------------------------------
  2. View Conversation
    hi lovemybags , mau minta tolong dong, buat survey skripsi aku. t.i.a. ya
    http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBHIII_a9f30a73
  3. View Conversation
    say, sambel bu rudi ada d restoran nusa indah di jalan kh ahmad dahlan, lengkap sama udang2nya hihihi..
    HTH
  4. View Conversation
    hi... aku punya product anna sui glitter stick , mau gak? aku jual harga teman...
  5. hihi, ia nih, justru baru liat di tread bb..
    kirain ada jual di indo, hihihi..
  6. cocoapple, gua cuma pernah nemu di website luar. tapi lupa site nya apa, pernah g post sih di thread blackberry
  7. LMB, klo mau beli sarung kondom bold yang nutupin semua keypadnya tau ga dimana?hehehe..
    thanks yaaa
  8. chicola, di chanel store ada kok... kalo mau 2nd, cari aja di consignment2 store di jkt
  9. View Conversation
    mau tanya.. beli chanel caviar dmn yahh
    thanks..
  10. cocoapple, udha g jawab di thread bb tuh, g lupa nama tokonya, tp di lt 2, pas sebelah counter indosat. tokonya nomor 7
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 25
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About lovemybags

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
shopping :p
Fave stores or places to shop?:
ebay
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
sebamed soap
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
nothing specific, depends on my mood or feeling
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.bagcraze.blogspot.com
Facebook Profile URL:
i don't have facebook
Twitter Username:
seastripes

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?1396-lovemybags&s=415b13b7dc301dc85694056dd16eba33
Instant Messaging

Send an Instant Message to lovemybags Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,981
Posts Per Day
0.46
Visitor Messages
Total Messages
25
Most Recent Message
Nov 10, 2011 06:27 PM
General Information
Last Activity
May 22, 2019 11:25 AM
Join Date
Dec 17, 2007
Home Page
http://www.bagcraze.blogspot.com
No results to show...
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

May 26, 2019

  • 08:33 PM - Hidden

May 20, 2019

  • 11:40 AM - Hidden

Sep 21, 2018

  • 09:23 PM - Hidden
  • 12:57 AM - Hidden

Sep 14, 2018

  • 09:28 AM - Hidden

Sep 13, 2018

  • 01:28 PM - Hidden

Sep 12, 2018

  • 01:57 PM - Hidden

Sep 10, 2018

  • 08:14 PM - Hidden
  • 10:56 AM - Hidden

Aug 28, 2018

  • 07:13 AM - Hidden

Aug 20, 2018

  • 03:11 PM - Hidden

Aug 16, 2018

  • 03:09 PM - Hidden

Aug 12, 2018

  • 08:58 AM - Hidden
  • 01:47 AM - Hidden

Aug 11, 2018

  • 11:46 PM - Hidden
  • 10:26 PM - Hidden
  • 09:06 PM - Hidden
  • 01:40 AM - Hidden

Aug 10, 2018

  • 09:03 AM - Hidden

Jul 14, 2018

  • 10:33 PM - Hidden


Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast