View Profile: maminita - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

12 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi maminita, saya mau tanya. DI mana bisa dapat chanel 2.55 red ya?
    kalau celine micro uk.26 kira2 bisa cari di mana ya?
    thank you
  2. View Conversation
    black sama beige sebenernya sama2 bagus, tergantung selera aja siy ya. Kalau sdh punya black, mau yg mending yg beige...or mau yg red or blue cruise collection? ( kebetulan aku msh ada sisa stock 1 pc niy hehehehe sorry promosi bu mods ).info dong? sisa 1 psc red atau blue gst nya, dan harga ?thanksss salam kenal
  3. btw aku juga datangin tas 2nd branded.....thank you
  4. Hi sis sekedar info,aku datangin tas H,LV,channel dari jerman coz kakak aku dah warga negara disana,mungkin sis kalo lagi nyari tas branded tertentu aku bisa bantuin masukin waitinglist di eropa gak usah ksh Dp sis sampai barang ready baru waktu ambil ksh Dp ntar brg nyampe baru pelunasan....kalo mau tanya2 di email aja ya sis : wirahadi_y@yahoo.com nama aku erike...thank you sis
  5. View Conversation
    hallo maminita... share info ya aku baca di treat km beli lv online, kena biaya tambahan ga waktu shiiping ke indo? thx
  6. View Conversation
    Say, waktu kmu beli LV diluar shipping ke indo, declare valuenya berapa ya say? Sellernya mau lower value ga?
  7. View Conversation
    Tolong di edit segera foto di mini fashion sale, terlalu besar fotonya.
  8. View Conversation
    maminita..lv artsynya brp? + burb heart large tote..tq
  9. View Conversation
    errr, apa ya hubungannya dengan punya waktu atau ndak? and how do you know that i'm not as busy or even busier than you?? what does having a kid got to do with anything? emangnya cuma loe yg punya anak dan gak ada pembantu di fd?? ada kok fd-er anaknya 3 dan gak ada pembantunya, bersedia jadi moderator.
    bukannya mau nyamain elo dengan emak lain ya, but this is about being responsible, making sure to take the time to know your way around. being in a community is not only about my post my post my post, but also about knowing how to do it properly.
  10. hihihi...maklum gaptek...ini aja baru belajar cara masukin poto lwt photo bucket...biasa deh...cari waktu buat baca2 itu yg suseh siy, hbs gak py asisten dgn 3 krucil siy....hihihi...berasa single parent gicu duwehh :P...okay nanti ku coba baca2 lagi ya....

    btw, jangan samakan diriku dgn dirimu yg py byk waktu duonk
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About maminita

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
here - there - everywhere
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
listening to the music, cooking & singing ( the last one isn't right !!! hahaha )
Fave stores or places to shop?:
ikea, la vaguada, simply & plaza norte 2
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
NIVEA - 2 steps set
MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
gw kurang pinter dalam soal fashion, tp pengen banget coba-coba
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
3
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.bukuhariannita.blogspot.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=1587402357

Signature


New Chanel #14 never been used. some new bags like burberry, gucci,etc. please email me ONLY at nita.simorangkir@gmail.com. NO PM or VM. Thank you

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?13739-maminita&s=1b1f569cbf0a58733800c1b05b4d1c8a
Instant Messaging

Send an Instant Message to maminita Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,241
Posts Per Day
0.36
Visitor Messages
Total Messages
12
Most Recent Message
Jun 17, 2012 10:38 AM
General Information
Last Activity
Jul 9, 2019 01:42 PM
Join Date
Feb 8, 2010
No results to show...
No results to display...