View Profile: Lily Rose - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

12 Visitor Messages

  1. View Conversation
    kamu ini banyak sekali promosi nggak pada tempatnya. please know that you'll be banned by the next violation. so heed this LAST warning. -mod
  2. View Conversation
    HI Lily, saya baca post kamu yang 'rambut keriting asli'
    disitu kan kamu bilang pernah coba potong di mas Yadi Umode.
    mau tau masi ada gak yah dia? ato ada rekomendasi salon lain?
    ak sih pengen potong pendek seleher gitu, kalo coba2 salon sih bisa berabe.
    thankyouuuuuu
  3. View Conversation
    hai lily....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  4. View Conversation
    NO selling before eligible, even in signature!
    Read forum rule please!

    Thx -Mod
  5. View Conversation
    sis,membernya masih ada?aku mau dong sms ke aku yah klo masih ada,081807343079...thx
  6. mau donk sai.. plus ongkir k jogja jd brp??
  7. olay nya msh ada gak???
  8. View Conversation
    Hmm.... masih ada ya sisa membershipnya? Asalnya aku mo fitness buat nurunin berat badan, tapi kyaknya bakal takesss timeeee bangett ^^ Aku suka ga sabar nunggunya.. hehe,, kyaknya pengen ke dr. Grace aja deeh.. diforum banyak yang bilang dr. Grace ok kyaknya...
  9. View Conversation
    Hi sis,

    Aku baca di signature nya lagi nawarin sisa membership fitness yah? Itu 400rb nya for the rest 5 months atau setiap bulannya 400rb?

    Hmmm, btw aku ga familiar dengan susan waine ini, enak ga ya fitness disana? Ada apa aja? kalo boleh tlg critain mengenai fitness disana gmana2nya dnk... ^^

    Btw, kalo untuk personal trainer nya berapa ya disana? Pengen ngurusin badan niiihh...

    Thx.
  10. View Conversation
    Mbak.... olaynya masih ada?????? mau donk.... tolong sms no rek ke 0817 750 876 yahhhh
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About Lily Rose

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Tangerang Selatan
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Secret Essentia
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Reading, singing
Fave stores or places to shop?:
Centro
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MUFE
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Casual
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Having troubled skin? Maybe it's time to switch to natural skin care products. No parabens, no alcohol and other harsh chemicals. Please follow IG @secretessentia or www.secretessentia.com.

Statistics


Total Posts
Total Posts
670
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
12
Most Recent Message
Mar 24, 2015 03:04 PM
General Information
Last Activity
Nov 8, 2019 09:27 PM
Join Date
Dec 13, 2007
No results to show...
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Feb 5, 2016

  • 08:59 AM - Hidden

Jan 8, 2016

  • 05:59 AM - Hidden

May 22, 2015

  • 01:28 PM - Hidden

Apr 24, 2015

  • 08:00 AM - Hidden

Apr 23, 2015

  • 01:45 PM - Hidden
  • 03:44 AM - Hidden

Apr 20, 2015

  • 08:00 PM - Hidden
  • 05:01 PM - Hidden
  • 05:01 PM - Hidden

Apr 14, 2015

  • 10:22 PM - Hidden

Mar 27, 2015

  • 07:35 AM - Hidden

Mar 26, 2015

  • 09:06 AM - Hidden
  • 07:58 AM - Hidden

Mar 23, 2015

  • 09:30 AM - Hidden
  • 09:14 AM - Hidden
  • 08:00 AM - Hidden
  • 07:30 AM - Hidden
  • 06:39 AM - Hidden

Mar 22, 2015

  • 11:06 PM - Hidden
  • 10:53 PM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast