View Profile: candrakirana - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

99 Visitor Messages

  1. View Conversation
    waaa.. sip sip. dia ga order kits ya sayangnya. order sample e/s ma dia aja de gue..
  2. View Conversation
    say, thanks for ur offer tapi g uda dapet blush-nya say langsung sekaligus 3 ntar deh kalo ada budget lebihan g nyobain yg alima punya lo..thanks anyway
  3. View Conversation
    hmmm order sih belomm .. tapi udh mau order .. too good to be true nya kenapa say?
  4. View Conversation
    as expected kok say.. cukup rapih
  5. untuk diadopsi kok, setilnya refer to link yah
    http://www.facebook.com/home.php#/pa...on/51352715223
  6. View Conversation
    liph.. kita tunggu new arrival aja gmn.. biar gak nyesel..
    oiya gw jg napris toga dress itu.. and agree with u, itu bikin perut gndut kykny..
  7. mau dong say. kapan lo mau order, kabar2in gue ya. btw cuttingnya bagus gak ya? gue ngeliat beberapa barang yang baru (yang inspired dari rachel bilson one shoulder dress) n ada yang kayaknya bikin keliatan gendut di perut. hihihih
  8. View Conversation
    oliph.. ongkirnya kmrn sekitar 16 USD, utk 5 items.. lumayan sih, tp kmrn sengaja beli bareng temen jd bisa share ongkir.. mw bareng gak??? hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. kata ownernya ntar ada barang baru lagi..
  9. View Conversation
    hai say.. mari lho klo mo mesen bareng. gue emg mo order lagi soon, untung lu cepet bilangnya. yg lo pengenin fullsizenya kan ya. nti klo dah mo mesen gue kasi tau yah.
  10. View Conversation
    iya say, sekarang gue pake moisturizer aja...benernya kan kita gak perlu eye cream, formulasi nya sama aja kok ama moisturizer
    asal moisturizer nya cukup lembab sih di gue kebetulan ok2 aja, bisa me maintain hasil yang udah dikasih si EL resilience lift eye ke gue

    good luck ama AAE rich nya!
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 99
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About candrakirana

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
fashion, writing, reading, music, movies
Fave stores or places to shop?:
H&M, vintage shops
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Alima, Everyday Minerals
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
bohemian, free-spirited, global ethnic
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://cantingcandrakirana.wordpress.com
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
candrakirana
LinkedIn Profile:
http://id.linkedin.com/in/oliviasulistio

Signature


Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?1363-candrakirana&s=b66d186565ad282d60b38f7f006ce87c
Instant Messaging

Send an Instant Message to candrakirana Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,009
Posts Per Day
0.66
Visitor Messages
Total Messages
99
Most Recent Message
Apr 19, 2011 04:43 PM
General Information
Last Activity
Apr 2, 2019 11:10 PM
Join Date
Dec 12, 2007
Home Page
http://cantingcandrakirana.wordpress.com
No results to show...
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Jan 1, 2015

  • 03:39 PM - Hidden

Dec 24, 2014

  • 02:02 PM - Hidden

Nov 23, 2014

  • 05:10 PM - Hidden

Nov 20, 2014

  • 11:22 AM - Hidden

Nov 10, 2014

  • 07:30 AM - Hidden

Oct 27, 2014

  • 10:40 PM - Hidden

Oct 21, 2014

  • 10:38 PM - Hidden

Oct 15, 2014

  • 08:03 AM - Hidden

Oct 13, 2014

  • 01:53 PM - Hidden


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2