Tab Content
No More Results

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hai Radita salam kenal
    mau tanya untuk yang tante Linda
    menurut km tepat gak?
  2. View Conversation
    say, tante linda tarot reader kalo jarak jauh mau ga ya? aq soalnya di solo. jd lewat telpon n transfer rekening aja bisa kan ya? oiya kalo ngeramal jodoh bisa ga? hehee
  3. View Conversation
    Haii sorry aku pm ya takut dikira jualan nih.iya aku rhino tl rawan dan kecilin cuping dan nose tip 25 jt.aku juga op mata dagu kelopak mata dan breast implant.trus aku ngisi muka pakai transfer fat juga spy ngak cekung cekung.
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About Radita

Basic Information

Age
30
Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Puspitha Martha beauty school
Interests:
Traveling
Fave stores or places to shop?:
Guess, Zara, UNIQLO!
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Chanel
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Passionate sexy pretty cute flashy
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes

Statistics


Total Posts
Total Posts
103
Posts Per Day
0.06
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Dec 8, 2017 12:22 AM
General Information
Last Activity
Dec 12, 2018 09:49 PM
Join Date
Feb 27, 2014
No results to show...
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast

Aug 14, 2018

  • 04:39 PM - Hidden

Aug 12, 2018

  • 08:08 PM - Hidden

Sep 13, 2017

  • 11:14 PM - Hidden

Jan 20, 2017

  • 10:44 PM - Hidden
  • 06:36 PM - Hidden
  • 06:36 PM - Hidden

Dec 30, 2016

  • 07:22 PM - Hidden

Dec 11, 2016

  • 10:56 PM - Hidden

Nov 28, 2016

  • 07:03 PM - Hidden
  • 04:13 PM - Hidden
  • 04:04 PM - Hidden
  • 02:02 PM - Hidden

Sep 26, 2016

  • 09:22 AM - Hidden

Sep 24, 2016

  • 07:35 PM - Hidden

Sep 23, 2016

  • 11:32 PM - Hidden
  • 10:32 PM - Hidden

Jul 11, 2016

  • 12:41 PM - Hidden

May 26, 2016

  • 12:24 AM - Hidden

May 25, 2016

  • 09:59 PM - Hidden

Mar 30, 2016

  • 11:46 AM - Hidden


Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast