View Profile: firaniar - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

44 Visitor Messages

  1. aman aja kok say ga kenapa2 . lepas jadi kembali ke bentuk semula
  2. Mba saya bisa minta nomor telepon mba gak ya saya mau nanyak sesuatu
  3. Mba saya bisa minta nomor telepon mba gak ya saya mau nanyak sesuatu
  4. hai u/ dokter yg di surabaya udh aku bales d thread ya..
    tp klo no tlp.ny aku gtw..
    mungkin dtg lgsg aj ksana
  5. View Conversation
    misi mba aku mau tanya yg parfum angel itu, Sbotolnya brapa ya harganya? thanks
  6. View Conversation
    hai firaniar....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  7. haiii sis...
    salam kenal...
    sis,, aku mau tanya dunk... aku baca2 di threads immortal...
    jadi tertarik dweh...
    pesenna gy mana yua??? dan mau price listnya dunk...
    bales yua...
    thax sis...
  8. waduh say,,justru ak ga perna pake bleaching nih..heheheh :P ak lg pengen pake sabun glutathione aja,
  9. firaniar, aku udah jawab di thread. SHA itu kebetulan belinya di JPN, jadi memang harganya jauh lebih murah sih.
  10. Kan PO jadi barangnya belum sampai >.<
    sekitar mid Des baru ada, lotionnya 20ml kalo ga salah
    sorry, jadi salah paham nih hehe
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 44
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About firaniar

Basic Information

Date of Birth
September 24
Registration Info

Information for registration.

Location:
kembali ke Malang tercinta
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
-
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
-
Interests:
watching movies, listening all kind cheerfull music, travelling, windos shopping, Wisata Kuliner
Fave stores or places to shop?:
MATOS, MOG,Tanah Abang,Cipulir, etc
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
TSF, Etude, Oriflame, Revlon
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simpel, unik, elegan, power full and fun
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
No
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.152434721487408.33043.100001626431777#!/profile.php?id=1334
Twitter Username:
firaniar
LinkedIn Profile:
-

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?13590-firaniar&s=3afa211b49a75453c7db25637d307eb6
Instant Messaging

Send an Instant Message to firaniar Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
773
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
44
Most Recent Message
Jan 21, 2016 07:58 PM
General Information
Last Activity
Jan 27, 2020 03:50 PM
Join Date
Feb 1, 2010
Home Page
http://firaniar.multiply.com/photos/album/1#
No results to show...
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Nov 17, 2017

  • 10:13 PM - Hidden
  • 01:42 PM - Hidden

May 12, 2017

  • 08:48 AM - Hidden
  • 06:52 AM - Hidden

May 11, 2017

  • 10:25 PM - Hidden

May 2, 2017

  • 09:06 AM - Hidden
  • 07:46 AM - Hidden

May 1, 2017

  • 09:11 PM - Hidden
  • 04:16 PM - Hidden
  • 06:01 AM - Hidden

Apr 30, 2017

  • 08:50 PM - Hidden
  • 12:24 AM - Hidden

Dec 11, 2016

  • 03:41 PM - Hidden

Dec 8, 2016

  • 02:33 PM - Hidden
  • 04:14 AM - Hidden

Dec 7, 2016

  • 07:44 PM - Hidden
  • 07:29 AM - Hidden

Nov 16, 2016

  • 03:46 PM - Hidden

Nov 15, 2016

  • 08:59 PM - Hidden
  • 07:07 PM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast