View Profile: RivanaLina - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

34 Visitor Messages

  1. View Conversation
    oya, yg $64 bukannnya kmrin mnta diunder value ya??? apa ga jadi say?? ko tetep ketahan ya??
  2. View Conversation
    itu dideskripsi barangnya ditulis skin care kah??? atau gimana?? soalnya yg sy baca2 klo keterangannya skin care psti ketahan di bc..
    btw, brp lama itu barangnya smp ya?? pake USPS juga???
  3. View Conversation
    Hi mba,,
    mau nanya waktu kemarin mba order skincare dr Luar semuanya sampe dgn selamat atau ada yg ketahan di BC???
  4. View Conversation
    hallo kaaaa, kami sudah mengirimkan invoice yaaa 16 des yaa

    terimakasih
  5. View Conversation
    Hi mak aku ada la girlnya nih, harga ikutin harga max kamu aja, yg gaada cuma shade instinct, kalo mau minat pm aku ya, aku gangerti cara pm hehe, thanks!!
  6. View Conversation
    Hi mak, ada invoice dan aku belum ada data diri mu (PM mu juga pernuh)
    Please email me at spiderwomanindo[at]gmail[dot]com Thank you
  7. View Conversation
    buat naekin tone tu bagusnya pake apa yah ? (*inejksi ) hehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehe tq b4 =p
  8. View Conversation
    rivaa kamu di jogja yaa ?
    aku mau tanya tanya doong ,,
  9. View Conversation
    Sist..koq barang yg saya beli gak sampe2 dan juga gak ada konfirmasi dari km ya ttg kejelasan transaksi kita.. Saya udah transfer dr seminggu yg lalu tp barang yg dijanjikan mau dikirim gak dtg2.. ditanya dr email,fb,FD, tapi gak ditanggapin..
  10. View Conversation
    rivana, besok gatheringnya jadi ga nih? ^^
    kok ga ada kabarnya di thread gatheringnyaaa..
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 34
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
About RivanaLina

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jambi, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
UGM, Medical
Interests:
fashion, photography, travelling, skincare
Fave stores or places to shop?:
Mango, Esprit, Zara, French Connection, Mexx, Lily, online
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
COSRX- BHA lotion
BIORE UV line
Giorgio Armani maestro foundation
Bare Mineral original loose powder
BOBBI BROWN enriched face base
Girlactic matte lip paint
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I like to keep it simple, and put on a statement shoes/bags/accessories. and voila!
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://coveredinstyle.blogspot.com/

Signature


MakeUp, New & Preloved. Skincare for Share. ReeLSBeauty on IG

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,447
Posts Per Day
0.40
Visitor Messages
Total Messages
34
Most Recent Message
May 12, 2016 10:33 AM
General Information
Last Activity
Nov 12, 2019 11:50 PM
Join Date
Jan 26, 2010
No results to show...
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Oct 14, 2016

  • 04:21 PM - Hidden
  • 02:53 PM - Hidden

Oct 13, 2016

  • 09:43 PM - Hidden
  • 09:43 PM - Hidden
  • 09:26 PM - Hidden
  • 09:25 PM - Hidden
  • 09:09 AM - Hidden

Dec 19, 2015

  • 12:14 AM - Hidden

Dec 18, 2015

  • 03:48 PM - Hidden
  • 03:48 PM - Hidden

Dec 15, 2015

  • 01:16 PM - Hidden

Dec 1, 2015

  • 11:38 AM - Hidden

Nov 21, 2015

  • 12:02 PM - Hidden

Nov 20, 2015

  • 02:35 AM - Hidden

Nov 19, 2015

  • 07:09 AM - Hidden
  • 06:27 AM - Hidden

Nov 18, 2015

  • 11:04 PM - Hidden
  • 08:59 AM - Hidden
  • 08:29 AM - Hidden

Nov 13, 2015

  • 06:34 PM - Hidden


Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast