View Profile: sayariri - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

18 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Halo, tolong dong ya dilunasi invoicenya
    udah lama banget dan dirimu online trus tapi ngga jawab pm, vm
    kalo ga dibales juga, gw put blacklisted di page depan biar semua org tau
  2. View Conversation
    Dear Riri,
    Tolong cek PM ya, ada invoice uniqlo say sudah cukup lama

    Makasih
  3. View Conversation
    http://femaledaily.com/showpost.php?p=1576289&postcount=223

    banner murah yg 1 meter nya cm 20rb kek post diatas, dmn nyetak nya?mo nanya di forum tp koq gagal mulu..heran
  4. View Conversation
    Hai Riri...

    Boleh tau nggak microwave Sharp yang kamu pakai di rumah typenya apa ya? Lumayan banget tuh kalau cuma 400 watt.

    Thanks infonya ya
  5. View Conversation
    Say, PO H & M udah datang mayan lama, aku kemaren ada coba pm. Tolong check invoice di lapak page 1 post 5 atau 6 ya...

    Thanks
  6. View Conversation
    hai riri........maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  7. View Conversation
    say, tolong cek pm ya aku ada pm-in invoice pesananmu..
    ditunggu balesannya...
    thanks!
  8. View Conversation
    riri, pesanan zara cardi brown jadi? cek lapak di post ini ttg jawabannya ya.. thx

    http://femaledaily.com/showpost.php?p=1493521&postcount=2101
  9. View Conversation
    Hai salam kenal ya... saya masih baru nih.. butuh banyak bimbingan.. Masih belajar nih ceritanya.
  10. View Conversation
    riri, tadi g coba PM tapi inboxnya penuh... crocs dah dateng ya... pls check invoive di page 1 lapak, post #12 http://femaledaily.com/showpost.php?p=1259284&postcount=12 thx
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 18
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About sayariri

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
Interests:
read
Fave stores or places to shop?:
Mal Kelapa Gading
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Olay
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
happy working mom, sometimes overwhelmed with the kids
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
892
Posts Per Day
0.25
Visitor Messages
Total Messages
18
Most Recent Message
Aug 8, 2013 05:28 PM
General Information
Last Activity
Jan 18, 2014 07:06 AM
Join Date
Jan 22, 2010
No results to show...
No results to display...