View Profile: l30n1t4 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. hi, saya mau nanya kalau anda sudah tindik tragus di d'Paris dan jadinya bagus tidak? harganya berapa yah? karena aku jg pengen sih tindik di tragus tapi saya tidak tahu di d'paris bagus atau tidak. Terima Kasih.
  2. View Conversation
    aku post di sini karena takut kamu ga bisa baca di PM,
    jadi totalnya 156rb, dan pembayarannya bisa via bca di 4770081845 a/n Olga Kammawita.

    oya, kalo sudah transfer alamat pengiriman kamu sms aja ke 089-6363-5-3131 biar bisa segera di kirim. thank you
  3. View Conversation
    kebetulan paket ada yg mau jalan besok, kabarin asap ya mau pesen apa, tolong postingnya di thread ya, sekaligus dgn email+no hp (nanti dihapus kalau sudah gue catat), thanks!
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About l30n1t4

Basic Information

Date of Birth
August 2
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
read, eat
Fave stores or places to shop?:
Market Plaza Female Daily
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual and trendy
Reason join:
I have great products and want to sell them to your forum members
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
DKI Jakarta
Facebook Profile URL:
leonita_dwi_agustin@yahoo.com

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?13188-l30n1t4&s=1567c68c81f88974aea93e53a4380e34
Instant Messaging

Send an Instant Message to l30n1t4 Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
130
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Aug 20, 2014 11:49 AM
General Information
Last Activity
May 14, 2018 03:19 PM
Join Date
Jan 21, 2010
No results to show...
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Aug 23, 2017

  • 10:24 AM - Hidden

Jul 29, 2017

  • 11:05 PM - Hidden

Jul 28, 2017

  • 03:15 PM - Hidden

Jul 26, 2017

  • 07:43 PM - Hidden

Jun 27, 2017

  • 05:18 PM - Hidden

Mar 31, 2017

  • 02:44 PM - Hidden

Apr 15, 2016

  • 01:23 PM - Hidden

Apr 8, 2016

  • 03:46 PM - Hidden

Apr 7, 2016

  • 06:36 PM - Hidden

Apr 5, 2016

  • 08:30 AM - Hidden

Mar 29, 2016

  • 03:19 PM - Hidden
  • 01:41 PM - Hidden

Mar 23, 2016

  • 10:18 AM - Hidden

Mar 22, 2016

  • 05:46 PM - Hidden

Mar 10, 2016

  • 02:16 PM - Hidden

Mar 8, 2016

  • 02:33 PM - Hidden

Mar 6, 2016

  • 08:14 PM - Hidden

Mar 4, 2016

  • 02:45 PM - Hidden
  • 02:45 PM - Hidden

Mar 3, 2016

  • 11:49 AM - Hidden


Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast