Tab Content
No Recent Activity

10 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi ware, salam kenal. Aku lihat di lapak spider dirimu order mk shoe size 8.5 ya, boleh tau say dirimu biasa pakai size apa normalnya? Aku 39/40, panjang kaki 25cm. Tq
  2. View Conversation
    Ware...masih nyari lc cabas yg nylon? Kl ya aku msh py yg blm pernah pakai. Warna taupe. Kl mau contact aku ya. Thx
  3. View Conversation
    Waks?? hehehe, gw baru sign in FB lagi neh, baru baca
    Gw emang lagi mau merampingkan lemari, tp mau gw pilih2in dulu
  4. View Conversation
    say, sorry, ud diambil org, aku jarang sign in di FB, jadi VM ga kebaca....
  5. View Conversation
    nomor resi pengiriman : 02 008 964 0292 a.n Tari
  6. View Conversation
    ware, udah di sms invoice nya ya say.. let me know kalo gak dapet sms nya (no gw: 081 808 563 770)
    pembayaran paling lambat jumat jam 5 sore, hari sabtu siang barangnya dikirim. thanks.
    minta konfirmasi dan info alamat lengkapnya ya say.. thanks.
  7. View Conversation
    Silahkan, gapapa say
  8. View Conversation
    Hi Ware, soriiii.... eiffel navy blue nya udah abis semua.
    Tinggal paper yang masih ada satu, tapi udah di booked juga

    Aku masih ada yang le pliage eiffel.
  9. View Conversation
    say, can i hv ur phone number? jadi begitu barangnya ada, bisa langsung gw kabarin.. thanks =)
  10. View Conversation
    boleh.. tapi book dulu ya say.. karena barangnya baru bisa dikirim 2 minggu lagi.. nanti by the time barangnya uda ready, akan gw kasih tau untuk transfer.. ok?
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
About ware

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
shopping, traveling
Fave stores or places to shop?:
zara
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
anna sui - flight of fancy
the body shop - lip and cheeks stain
rimmel
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple, classy, boyish, not really intersted at skirt, love black
Reason join:
I want to join the discussion about fashion and beauty
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
239
Posts Per Day
0.07
Visitor Messages
Total Messages
10
Most Recent Message
Dec 5, 2015 12:56 PM
General Information
Last Activity
Feb 9, 2019 09:37 AM
Join Date
Jan 11, 2010
No results to show...
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Jan 7, 2019

  • 04:11 PM - Hidden

Jun 24, 2018

  • 08:49 PM - Hidden

Dec 13, 2016

  • 04:06 PM - Hidden
  • 02:24 PM - Hidden

Nov 30, 2016

  • 10:26 AM - Hidden
  • 10:26 AM - Hidden
  • 10:26 AM - Hidden
  • 07:23 AM - Hidden

Nov 29, 2016

  • 07:46 PM - Hidden
  • 12:45 AM - Hidden

Nov 28, 2016

  • 10:54 PM - Hidden
  • 10:54 PM - Hidden
  • 10:54 PM - Hidden
  • 09:54 AM - Hidden

Nov 26, 2016

  • 10:53 PM - Hidden

Nov 17, 2016

  • 12:24 PM - Hidden

Oct 17, 2016

  • 01:42 PM - Hidden
  • 12:09 PM - Hidden

Oct 1, 2016

  • 06:36 AM - Hidden

Sep 21, 2016

  • 02:11 PM - Hidden


Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast