View Profile: ♥ Joveeta Lee ♥ - Female Daily Forum
No Recent Activity

74 Visitor Messages

  1. joveeta yang po nyx liat daftar harganya dimana yah? aku liat di fb ngga ada harganya
  2. View Conversation
    jovee aloha palletmu apa udh sampai? shimmery bget kah?
    g kurang gto suka ma e/s etude dulu pernh beli yg e/s quad kotak wrna pink ngeblink2 bget ,nah barusan OS Z****A di FB baru upload foto,liat swatch yg wrna ijo ckep bget eh pas diliat liat, si aloha ini palett boo pdahal cuma suka range wrna ijonya doank >.<
  3. View Conversation
    lupa harganya js powder brushnya
    coba ceki2 di lapaknya missmarshmallow say, dulu beli disana
  4. View Conversation
    joveeeeeee! langsung pesen aja deh yg angel kiss lip & cheek stain "sweetie angel" 2 buah yaaa.
    kalo bisa order sekarang sebelum kenapa2 alias DC/OOS, langsung di take yaaa, please please, jatuh cintrong berat niihh, ^^
  5. View Conversation
    asyiiiik, jadi bisa yaaaa, soalnya gw takut dc gituuuu, lagi bimbang 2 shade nih, secepatnya dikabarin yaaa
  6. View Conversation
    maksudnya -87 apaan sih jovee??? kurang nangkep nihh
  7. okai say, tenkiu yah hehe <3 pdhal gak dikasih resi jg gpp, diriku percaya :b
  8. View Conversation
    jovee, mauuuu, nanya etude Angel Kiss Lip and Cheek jadi berapa ya??

    gak bisa ke ol shop mu nih say, fb gw lagi di hack, xx
  9. PM-in noreknya dong ntar klo smpet kutransfer ^^
  10. stoknya sisa berapa? kmu nyx ada stok apa lagi? ato ada eye primer apa gak yg drugstore pny?
    eiya add BB aja. 21d8e2c2
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 74
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About ♥ Joveeta Lee ♥

Basic Information

Date of Birth
August 3
About ♥ Joveeta Lee ♥
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
JAKARTA
Occupation:
Student - College
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
INTERIOR DESIGN/TARUMANAGARA
Interests:
MAKEUP & INTERIOR
Fave stores or places to shop?:
MARKET PLAZA
SEPHORA
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
URBAN DECAY Naked 3 Palette
GIVENCHY Prism Libre
BOBBI BROWN Shimmer Brick Nectar
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
EDGY
CLEAN SHAPE
MONOCHROME
NO CARTOON PRINTS
NOT YOUR USUAL FANCY
Reason join:
I want to join the discussion about fashion and beauty
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://joveetalee-art.blogspot.com/
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/joveeta.lee

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?12166-#9829;-Joveeta-Lee-♥&s=3afa211b49a75453c7db25637d307eb6
Instant Messaging

Send an Instant Message to ♥ Joveeta Lee ♥ Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,727
Posts Per Day
0.98
Visitor Messages
Total Messages
74
Most Recent Message
Jan 21, 2018 06:24 PM
General Information
Join Date
Jan 5, 2010
Home Page
http://www.facebook.com/joveeta.lee
No results to show...
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Dec 10, 2017

  • 11:27 PM - Hidden
  • 03:29 PM - Hidden

Dec 3, 2017

  • 01:00 PM - Hidden
  • 12:30 AM - Hidden

Dec 1, 2017

  • 09:20 PM - Hidden

Nov 28, 2017

  • 02:08 PM - Hidden
  • 02:08 PM - Hidden

Nov 23, 2017

  • 11:53 AM - Hidden
  • 11:53 AM - Hidden

Nov 22, 2017

  • 12:07 PM - Hidden

Nov 20, 2017

  • 09:05 PM - Hidden
  • 09:05 PM - Hidden
  • 09:00 PM - Hidden
  • 09:00 PM - Hidden
  • 08:45 PM - Hidden

Nov 15, 2017

  • 11:48 PM - Hidden
  • 06:16 PM - Hidden
  • 05:38 PM - Hidden
  • 05:28 PM - Hidden
  • 11:33 AM - Hidden


Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast