View Profile: lagunao16 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

14 Visitor Messages

  1. View Conversation
    please check ur gmail ya say, urusan bayar2nya nanti setelah aku sampe jkt aja =)
  2. View Conversation
    say aku dah kirim message ke email kamu ya, please check =)
  3. hallo sis.. mau nawarin nars chihuahua.. BNIB.. baru banget.. kebetulan ak bsk tutup PO, brg dateng juni minggu ketiga.. harga nett 290rb.. kl berminat bole PM ak yah.. tqu.. ^^
  4. View Conversation
    hi laguna.. gw ada w n w silk finish lipstik 3 biji, baru sekali-dua kali swatch aja masing" nya.. dark pink frost, sunset peach, ma breeze

    pic nya: 3 yg paling kiri (itu diambil pas masih baru)

    http://lh6.ggpht.com/_DEPozu0AEMM/St...ilkfinish.jpeg

    swatch di tangan ku:

    http://lh5.ggpht.com/_DEPozu0AEMM/St...w_swatches.jpg

    aku jual krn kasian gak pernah kepake, krn masih banyak koleksi yg lain..
    kalo mau 3 biji itu 100rb aja, free ongkir jabotabek

    imel aja ya ke stiletto51 at ymail dot com.. thx u
Showing Visitor Messages 11 to 14 of 14
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
About lagunao16

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Bekasi Indonesia
Occupation:
Homemaker
Interests:
Make up, reading
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I like a simple and sporty style
Reason join:
I want to join the discussion about fashion and beauty
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
868
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
14
Most Recent Message
Sep 1, 2014 11:34 AM
General Information
Last Activity
Oct 15, 2020 12:19 PM
Join Date
Jan 5, 2010
No results to show...

Apr 12, 2016

  • 02:11 PM - Hidden

Jan 24, 2016

  • 09:13 AM - Hidden

Oct 1, 2015

  • 09:41 PM - Hidden
  • 04:11 PM - Hidden

Sep 1, 2015

  • 08:57 AM - Hidden

Aug 28, 2015

  • 08:54 PM - Hidden

Jun 25, 2015

  • 08:24 AM - Hidden

Apr 28, 2015

  • 10:17 AM - Hidden

Jan 5, 2015

  • 09:34 AM - Hidden

Dec 28, 2014

  • 06:50 PM - Hidden

Dec 27, 2014

  • 09:41 PM - Hidden

Dec 26, 2014

  • 09:20 AM - Hidden