View Profile: angel rose - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

37 Visitor Messages

  1. View Conversation
    jenng masih ada stock pocket bacterial bbw ga? mau dong
  2. View Conversation
    sis, kamu bisa beli MAC studio perfect NC 25 di aku, bbm aja ya..pin aku 22a65bca
  3. View Conversation
    jeung, daku mau confirm, Lolaraine dressnya jd diambil tidak yah? kalau jadi, daku masukkin list, krn stoknya dikit. thanks
  4. Hi Angel,
    Aku mau minta contact Irwan Riyadi, MUA pas wedding kamu, bolehkah?
    Trimss ya say
  5. View Conversation
    ternyata udh di apus kali yah..
    ntar aku upload lg dey mba..
    ato, aku krm via email nya mba aj
  6. View Conversation
    mba, aku jual clana ZARA harga Rp. 150rb
    klo beli banyak, ad banyak pngurangan jg wkwkwkwkwk
    contoh nya ad di mini fashion sale
    tengkyu
  7. View Conversation
    'gel.. welehh.. akhirnya i met ur driver. daku tunggu di lobby luar, tnyata masnya di lobby dalemm.. huhu.. untung akhirnya ketemu dan sepatu kali ini..definitely fits me. Thx ya say..
  8. View Conversation
    asikk..asik... okeh i'll wait. btw yg nmrku 0815-926-36-36. yang kamu sms itu punya tmnku.. kmrn aku pinjem hp dia krn abis pulsa. +_+
  9. View Conversation
    Morning 'gel.. mau dateng jam brp nanti ke kantorku ? Harganya boleh sama kayak yang merah kmarin ? **wink..wink..* plz advise ya..
  10. View Conversation
    dari jam 07.30..at offc. nanti aku titip uangnya to ur driver ya.. thanks 'gel...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 37
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
About angel rose

Basic Information

Date of Birth
February 18, 1979 (40)
Registration Info

Information for registration.

Location:
North Pole
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
music, reading, hang out
Fave stores or places to shop?:
Plaza Indonesia - On Pedder, Mango, Zara
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC - Studio perfect
Biotherm - aqua source
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Basic style lover
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/#!/sherwindo?ref=profile
Twitter Username:
silvieherwindo
LinkedIn Profile:
N/A

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?113-angel-rose&s=e50c1858dcab2d65d6cdfd66675f42df
Instant Messaging

Send an Instant Message to angel rose Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
588
Posts Per Day
0.13
Visitor Messages
Total Messages
37
Most Recent Message
Feb 9, 2011 10:11 PM
General Information
Last Activity
Feb 14, 2016 11:08 AM
Join Date
Jun 21, 2007
No results to show...

Feb 13, 2016

  • 11:25 AM - Hidden

Feb 12, 2016

  • 04:18 PM - Hidden