View Profile: yokekomik - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

60 Visitor Messages

  1. View Conversation
    yoke, aku mau dong LIZ LANGE MATERNITY FOR TARGET yang grey (XS) 100rb yah. ongkir (jkt) brp?
  2. View Conversation
    yokekomik, masih jual La Senza Bra ato bra2 yang lain? Aku lagi cari ukuran 32B atau 34A. Thanks! Oh, udah ketemu di facebook. Aku message di facebook aja ya.
  3. View Conversation
    oh iye ternyata belum di lock ya, barusan udah gue lock hehe dirimu tertib banget ya coba semua orang begitu, ga perlu mod lagi deh kekekek...
  4. View Conversation
    hehe ok thanks for the reminder...
  5. View Conversation
    jeng, postingnya di mini sale gue delete dulu ya, secara peraturannya yg punya lapak fashion tidak boleh posting di mini fashion sale thread. apakah mungkin dirimu posting di sana krn deadline lapak hari ini ya? gak terus jeng? kalo gak terus, gak langsung ditutup kok, kita re-confirm dulu, mana tau masi ada transaksi, and we'll close within a few days. kabarin ya, thanks!
  6. View Conversation
    mbak, fluff books/fluff friends @ 30 K, buy all 4 only 100 K itu barang baru atau gmn? kondisi nya gmn ?
  7. bu... ceki dagangnya yahhh ada enquiryyyyy .... tk u
  8. View Conversation
    hehehe mungkin bentuknya ga turbular kali ya mba hehehe
    kalo dipake cardi kayanya agak biasa ya,mungkin lebih ok dipake dress menjuntai ke bawah mbaaa,coba deh pasti banyak yg komen hehehe
  9. hehhehe...kan dah dikasi tau di tret ada sablonan logonya persis kayak yg di boxy baru...
  10. View Conversation
    ak ga ambil mbaa,,hemaattt!mengencangkan ikat pinggang nih hehehe
    dirimuu ambil yaah?warna apaa?bentuknya turbular ga si mbaa?
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 60
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
About yokekomik

Basic Information

Date of Birth
July 15, 1978 (42)
Registration Info

Information for registration.

Location:
orange garden
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
gramedia
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
books, photography, travelling
Fave stores or places to shop?:
anywhere
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
don't have special one
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
unique ethnic
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://yokekomik.multiply.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/jualjuil
Twitter Username:
jualjuil

Signature


Instagram: jual_juil | WA/SMS: +6281213219182 | BBM: 2C08B768 | email: jualjuil@yahoo.com
facebook.com/jualjuil

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?1115-yokekomik&s=a55680a49281930fdbaa32d33152770f
Instant Messaging

Send an Instant Message to yokekomik Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
986
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
60
Most Recent Message
May 17, 2014 12:49 AM
General Information
Last Activity
Sep 20, 2016 09:09 PM
Join Date
Nov 13, 2007
Home Page
http://jualjuil.multiply.com
No results to show...
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Sep 6, 2015

  • 02:55 PM - Hidden
  • 02:54 PM - Hidden
  • 02:53 PM - Hidden
  • 02:53 PM - Hidden

Jul 28, 2015

  • 07:45 PM - Hidden

Jul 5, 2015

  • 10:53 AM - Hidden
  • 10:53 AM - Hidden

Jul 2, 2015

  • 10:43 AM - Hidden

Jun 30, 2015

  • 09:25 AM - Hidden

Jun 29, 2015

  • 06:07 AM - Hidden

Jun 27, 2015

  • 10:23 AM - Hidden

Jun 25, 2015

  • 11:49 PM - Hidden

Jun 24, 2015

  • 11:57 PM - Hidden
  • 10:39 PM - Hidden
  • 10:38 PM - Hidden

May 29, 2015

  • 06:41 AM - Hidden

May 26, 2015

  • 10:04 PM - Hidden
  • 06:04 PM - Hidden

May 25, 2015

  • 09:07 PM - Hidden
  • 09:07 PM - Hidden


Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast