Tab Content
No Recent Activity

29 Visitor Messages

  1. bisa.. monggo di PM atau email yak.. paths12930@yahoo.com
    emang full terus deh inbox nih, pada rame2 minta dikirim hehe
  2. View Conversation
    thanks a lot...^^
    .................................................. ..............
  3. View Conversation
    hai aquamarine..maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  4. View Conversation
    Oh okay, post message di FB nya ajah ya, uda aku add
  5. View Conversation
    hi....maap ud di booked orang. barusan gw nanya ke temen gw. dia yang jagain stok soal nya mau yang lain ga hehe
  6. View Conversation
    hi say, tolong email in aku paket2 katering yg kamu ada ke crescent.shadow@gmail.com ya...kayak chez ingrid etc :kiss: penasaran liat harganya

  7. View Conversation
    halo, H&M tote bag nya sudah dibook orang lain, tp nanti kalo gak jadi diambil, aku kabarin deh ya. yang owl pouch-nya masih ada, dan di dalamnya gak ada kompartemen apa2, polos hitam ajah. thanks
  8. View Conversation
    oia, maaf banget, belakangan sibuk banget.. uda say uda sampe kmrn apa kmrn lusa gitu deh.. makasih yaaaa
  9. View Conversation
    say, uda gw kirim yah CI acid denim nya.. thank u.
  10. View Conversation
    Hi say.. masih ada, lokasi dimana? Nanti aku cariin novelnya ya kalo emang mau..
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 29
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About be.aquamarine

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Tangerang Ujung, Jakarta pun Pinggiran
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
Interests:
reading, travelling
Fave stores or places to shop?:
lil store around campus, Cotton Ink
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The Body Shop - White Musk series, Mineral Foundie, Lipgloss
Face Shop - Nail Colors
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual, simple, a lil bit girly and chic
Reason join:
I want to join the discussion about fashion and beauty
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


Jual simcard Hong Kong (mini/micro sim)
Blackmores Odourless FishOil dan Blackmores Probiotics Plus 10bio
cek di sini

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,194
Posts Per Day
0.35
Visitor Messages
Total Messages
29
Most Recent Message
Jul 25, 2012 09:40 PM
General Information
Last Activity
Feb 21, 2018 05:27 PM
Join Date
Dec 12, 2009
No results to show...
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Nov 8, 2016

  • 12:53 AM - Hidden

Nov 7, 2016

  • 11:35 PM - Hidden

Feb 14, 2016

  • 03:38 PM - Hidden

Feb 11, 2016

  • 05:20 PM - Hidden

Jan 25, 2016

  • 01:43 PM - Hidden

Jan 20, 2016

  • 04:56 PM - Hidden
  • 02:53 PM - Hidden

Jan 13, 2016

  • 04:51 PM - Hidden
  • 12:15 PM - Hidden

Jan 9, 2016

  • 12:44 PM - Hidden

Jan 5, 2016

  • 03:28 PM - Hidden
  • 03:25 PM - Hidden

Dec 29, 2015

  • 09:44 PM - Hidden
  • 05:13 PM - Hidden
  • 05:11 PM - Hidden
  • 10:20 AM - Hidden

Nov 18, 2015

  • 02:42 PM - Hidden

Sep 23, 2015

  • 08:08 AM - Hidden

Sep 17, 2015

  • 06:25 PM - Hidden

Sep 15, 2015

  • 06:51 AM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast