View Profile: dora - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

29 Visitor Messages

  1. dora masih pake kun nya ga? aku mau nanya2 soalnya trimakasih yaa
  2. View Conversation
    hai dora..maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  3. View Conversation
    siiip dora, alamat noted. gw kirim siang ini yaa.. thanks
    ----------------------------------------------
  4. View Conversation
    dora, siip.. 65rb, disc 10%, 58.500 + ongkir jkt 5rb = 63.500 ya say..
    let me know kalo uda transfer yaa.. ntar aku minta alamatnya lagi ya say..
  5. View Conversation
    ok udah dibuka di mari yg fashion ya, berlaku mulai hari ini. yg lama gue lock.
    http://femaledaily.com/showthread.php?t=4218
  6. View Conversation
    apa sih yang gak bisa di forum iniiiii
    jadi gimana, berarti lapak fashion mau dibangkitkan ya? yang lama dibuka atau mo bikin baru? berarti lapak misc masih ditunggu kabarnya ya, lanjut ato gak.
  7. View Conversation
    errr, berarti bayarnya buat fashion ya? yg misc corner kak gak di lock? tagihan yg dikirim buat lapak misc items deh (due 2 dec). *binun*
    jadi gimana, ini pembayaran buat fashion, dan lapak fashion mau dibuka lagi? atau mau bikin baru? up to you sih...
  8. View Conversation
    Dora darling, td sore dah sampe buku2nya
    Thanks bgt yaaaa
    Sorry kbnykan msg alias bawel gw nya
  9. View Conversation
    Jeung dora, pesenan gw udah dikirim blom ya?
    Thanks
  10. View Conversation
    Say, gw barusan place order di lapak ... Baru tau udah buka.
    Gw nunggu invoice nih. Lgs transfer
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 29
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About dora

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
shopping
Fave stores or places to shop?:
Tanah abang
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Muji - cleansing oil
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple yet elegant with edgy style sometimes
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Statistics


Total Posts
Total Posts
805
Posts Per Day
0.22
Visitor Messages
Total Messages
29
Most Recent Message
Feb 6, 2012 08:44 PM
General Information
Last Activity
Jul 9, 2017 10:50 PM
Join Date
Dec 8, 2009
No results to show...

May 4, 2017

  • 12:54 PM - Hidden

Mar 30, 2016

  • 03:16 PM - Hidden
  • 09:33 AM - Hidden

May 14, 2015

  • 10:40 PM - Hidden