View Profile: natadepico - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

40 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Halooo. Aku liat di salah satu post di sini nata pernah bilang beli nursing pillow mybrestfriend. Kebetulan aku lagi cari juga tapi susah nemu trusted seller di marketplace. Boleh tahu nata beli dimana? thank you so much!
  2. View Conversation
    Semestinya bisa yaaa.. Hehehe iya nihh baru aku hapusin inbokku.

    Sama-samaaa ^^
  3. View Conversation
    hi dear, aku liat di thread nivea, kamu baru ikut po nivea creme yg buatan jerman yah..
    kalo boleh tau, kamu mesen di lapak siapa? harga berapa ya?
    thank you
  4. View Conversation
    Oh, bukan sample yaaaa.... Yaudah, muji sensitive aja
  5. View Conversation
    Ga ada MRC, ultra facial cleanser, sama ultra facial cream ya?
  6. View Conversation
    Tarif ongkirnya kalo gasalah ke Denpasar itu 15,000 ya? Ga ada yg 50ml?
  7. View Conversation
    Tarif ongkirnya kalo gasalah ke Denpasar itu 15,000 ya?
  8. View Conversation
    Muji sensitif nya aku liat share 100ml ya, berapa ya say kalo yg 100ml?
  9. View Conversation
    Muji sensitive co nya mau jual share gak? Hehehehe
  10. View Conversation
    mak aku juga ga bisa PM km

    mgkn punyamu penuh

    aku kasih 580.000 mak pasnya..

    aku belinya 780rb soalnya mak..

    free ong aja ke jkt

    klo mau email aku aja ya

    xcotzbox@gmaul.com
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 40
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
About natadepico

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Reading, Browsing
Fave stores or places to shop?:
PIM, PS
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The Skin Food - BB Cream, Buckwheat L/P
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple, Glow, Neat, Cute, Flawless
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.natassiajournal.com

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,313
Posts Per Day
0.31
Visitor Messages
Total Messages
40
Most Recent Message
Jan 5, 2021 09:12 PM
General Information
Last Activity
Feb 23, 2021 12:15 AM
Join Date
Dec 7, 2009
Home Page
http://natassiajournal.blogspot.com
No results to show...
Page 1 of 18 1 2 3 11 ... LastLast

Jun 12, 2020

  • 12:05 PM - Hidden

Mar 12, 2020

  • 12:04 PM - Hidden

Mar 10, 2020

  • 01:23 PM - Hidden

Jan 30, 2020

  • 05:19 PM - Hidden

Dec 15, 2019

  • 06:28 PM - Hidden

Dec 13, 2019

  • 08:48 AM - Hidden

Dec 12, 2019

  • 04:45 PM - Hidden

Dec 9, 2019

  • 04:39 PM - Hidden

Dec 7, 2019

  • 11:58 AM - Hidden
  • 08:55 AM - Hidden

Dec 6, 2019

  • 11:20 PM - Hidden
  • 02:18 PM - Hidden
  • 01:02 PM - Hidden
  • 10:37 AM - Hidden
  • 02:36 AM - Hidden

Dec 5, 2019

  • 02:41 PM - Hidden

Dec 4, 2019

  • 11:34 PM - Hidden
  • 12:39 PM - Hidden

Dec 1, 2019

  • 04:53 PM - Hidden

Nov 21, 2019

  • 10:43 PM - Hidden


Page 1 of 18 1 2 3 11 ... LastLast