View Profile: ritrit - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

18 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Selamat siang Mba Ritrit, mau tanya tentang lsm2 yang Mba sebut di forum Kiva.org. Boleh tau daftarnya ga Mba? Saya mau tulis thesis tentang itu.
    Maksih sbelumnya Mba.
  2. View Conversation
    hahaha.. gpp say, nti nti aja.. pan tinggal ditagih plus bunganya..
    betjanda darleenk...
  3. View Conversation
    mau ngintiiipppp... ciluuukkk baaaa... angeeennn euy..
  4. View Conversation
    ritrit, coba ke ketupatkartini deh, klo ga salah dia jual nyx sharpener yang bisa either pensil jumbo or normal, hth yaa
  5. View Conversation
    di b tinggi di the hills, di pdg di rmh uda di air tawar. kebanyakan si ke rmh sodara, cuma beli cemilan di christine hakim. next time better lah, memang kata uda gue, kita kelamaan di sikuai. tapi sempet ke harau sih.... kerennnnn ya
  6. View Conversation
    5 malem terus 1 malam di b tinggi 1 malam di padang
  7. View Conversation
    hepi bday ya Rit.... kemarin jadi tuh ke sikuai
  8. View Conversation
    Happy b'day ya say
  9. View Conversation
    Uniii..., ngga upload baju2 lagi tah
  10. View Conversation
    eh rit, gue tanyanya melalui thread aja deh, jawab ya
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 18
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About ritrit

Basic Information

Date of Birth
January 9
Registration Info

Information for registration.

Location:
Flat Land
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
ngiter ngiter, moto, wisata kuliner
Fave stores or places to shop?:
ikea & ace hardware bikin gw gak mao pulang :)
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Lagi doyan Lancome Blanc Expert :)
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Not fashionable enough, prefer classic and comfortable.
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
rita tedjo
Twitter Username:
ritatedjo

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?106-ritrit&s=023674a8498162c638684e30ccb5e38c
Instant Messaging

Send an Instant Message to ritrit Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
895
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
18
Most Recent Message
Aug 28, 2014 11:18 AM
General Information
Last Activity
Oct 17, 2013 12:09 AM
Join Date
Jun 17, 2007
No results to show...
No results to display...