View Profile: mandasari - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

56 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Haii @mandasari, mau tanya dong
    Transfer airport ke hotel di patong km kena 800bath ya sm ms ladda?
    Itu sekali jalan atau PP?
  2. View Conversation
    Halo Mandasari kalung Harlow nya (mini sunburst 300rb) masih ada? Mau dong. Terima kasih >> Mira 087887700810
  3. View Conversation
    Hai @mandasari mau tanya jam tangan fossil nya dah sold belum ya?kalau belum ak mau ya...
  4. View Conversation
    Hai @mandasari mau tanya jam tangan fossil nya dah sold belum ya?kalau belm ak mau ya...
  5. View Conversation
    Hai salam kenal @mandasari, preloved fossil 400rb original kan? Kalo diganti battery jamnya masih bisa nyala kan? Thanks before..
  6. View Conversation
    Hi Manda..aku baca2 di forum michael kors bag dirimu punya seri jet set top zip warna dark dune ya..aku kmrn juga beli di ig needsforwoman..aku boleh minta tolong kamu liatin ga ya ini authentic atau ga hehe..thank u ya
  7. View Conversation
    Mak charm fossilnya itu langsung bisa dicantolin apa gimana? Kalo iya mau dong..
  8. View Conversation
    mb coachnya kondisinya gmn?
    ada pic lainnya tdk? tks
  9. Manda, si candace kondisinya gimanakah? Brapa % kah?
  10. View Conversation
    Mba, ** g bisa pm.

    Pm nya full

    *belum 50 juga
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 56
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
About mandasari

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
duri, indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
cooking, movies
Fave stores or places to shop?:
metro, matahari, ITC cempaka mas
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
maybelline mascara
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my fashion style is simple casual classic
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,887
Posts Per Day
0.55
Visitor Messages
Total Messages
56
Most Recent Message
Feb 8, 2017 10:45 AM
General Information
Last Activity
Dec 5, 2018 09:49 AM
Join Date
Dec 3, 2009
No results to show...
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Jun 8, 2018

  • 03:46 PM - Hidden

Sep 7, 2017

  • 04:48 PM - Hidden

Aug 26, 2017

  • 07:58 PM - Hidden
  • 06:53 PM - Hidden

Feb 10, 2017

  • 10:18 AM - Hidden

Feb 9, 2017

  • 08:40 AM - Hidden
  • 08:40 AM - Hidden
  • 08:08 AM - Hidden

Jan 24, 2017

  • 08:26 PM - Hidden

Jan 17, 2017

  • 05:11 PM - Hidden
  • 05:05 PM - Hidden

Jan 16, 2017

  • 08:05 PM - Hidden

Jan 12, 2017

  • 11:04 PM - Hidden

Jan 11, 2017

  • 10:32 AM - Hidden

Jan 6, 2017

  • 05:26 PM - Hidden

Oct 22, 2016

  • 08:31 AM - Hidden

Aug 21, 2016

  • 12:04 PM - Hidden

Jun 30, 2016

  • 06:50 AM - Hidden

Jun 26, 2016

  • 01:21 AM - Hidden

Jun 15, 2016

  • 11:31 AM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast