Tab Content
No Recent Activity

6 Visitor Messages

  1. View Conversation
    70 aja say, dulu aku beli nya 85...hehe..................
  2. View Conversation
    say, aku ada UD zero yg travel size, used udah di serut 1 x, mau ku lego, mungkin kamu berminat ^_^
  3. View Conversation
    yuhuuuu... iya nih, Kakak di sini juga yaaa?? horeee.. akhirnya ada juga anak Fd disini. LOL...
  4. View Conversation
    mungkin kalo kurang pasti bisa dilihat di testimoninya, atau pm aja mbak langsung, orangnya baik kok, dan tanggapannya cepat juga
  5. View Conversation
    iya mbak, dia parfum nya ori, terakhir saya beli parfum merk nya antonio banderas - spirit harganya 170, saya cek di counter sarinah hampir 300 ribuan, selisih nya jauh.. pernah juga saya tanya parfum harajuku harganya 400 ribuan , saya cek di counter B18 cikini, hampir 600 ribuan... lumayan banget
  6. View Conversation
    aku rencana tgl 23 bulan ini kesana. tp bersih kan yah. di lantai berapa?
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
About lidytut

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Palembang, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
music, fashion
Fave stores or places to shop?:
H&M
Zara
Cotton On
Forever 21
Metro
ALDO
New Look
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Vaseline petroleum jelly
Chanel poudre universelle libre
Chanel perfection lumière
MAC - studio fix compact powder
MAC - base skin visage
Maybelline eye studio gel eyeliner
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my fashion style is simple yet chic
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
555
Posts Per Day
0.16
Visitor Messages
Total Messages
6
Most Recent Message
Sep 17, 2010 07:21 PM
General Information
Last Activity
Yesterday 09:44 PM
Join Date
Dec 2, 2009
No results to show...
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Dec 10, 2018

  • 06:17 PM - Hidden

Nov 19, 2018

  • 03:43 PM - Hidden

May 31, 2018

  • 06:41 PM - Hidden

Apr 30, 2018

  • 01:49 PM - Hidden

Apr 12, 2018

  • 10:50 PM - Hidden

Mar 20, 2018

  • 02:53 PM - Hidden

Mar 19, 2018

  • 02:19 PM - Hidden

Mar 16, 2018

  • 11:53 AM - Hidden

Mar 12, 2018

  • 09:09 PM - Hidden
  • 06:47 PM - Hidden

Oct 16, 2017

  • 07:04 AM - Hidden
  • 05:20 AM - Hidden

Aug 18, 2017

  • 12:50 AM - Hidden

Mar 2, 2017

  • 06:39 PM - Hidden

Feb 9, 2017

  • 04:53 PM - Hidden

Feb 8, 2017

  • 11:41 PM - Hidden
  • 02:27 PM - Hidden

Jan 16, 2017

  • 01:56 PM - Hidden

Dec 17, 2016

  • 10:11 AM - Hidden

Dec 16, 2016

  • 11:06 PM - Hidden


Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast