View Profile: mya_lia - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Halo pumpease nya ada ukuran M kah? Motif atau warna apa kalo boleh tau?
  2. View Conversation
    aku pernah masuk ke kupu2 barong, tp ga nginep yah
    mnrtku sih biasa banget, agak rungsep n lumut2 gitu (ya emang sih ubud identik dengan pohon2 n segala sesuatu yg ijo), tp kalo aku kok ga suka yah, yg ok cm view sawah dari villa
    mendingan royal pita maha kemana2
  3. View Conversation
    Hi mya_lia
    aku pny BN sulwhasoo basic kit 4 items, siapa tau berminat ^^, 150rb ud sm goodie bag sulwhasoo dan katalog2 lengkapnya.
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About mya_lia

Basic Information

About mya_lia
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta

Signature


FS : Brightstarts Rocker -- 450k (PM)

Statistics


Total Posts
Total Posts
889
Posts Per Day
0.43
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Apr 15, 2016 06:35 PM
General Information
Last Activity
Jul 5, 2018 10:44 AM
Join Date
Nov 20, 2013

Jul 27, 2015

  • 03:12 PM - mya_lia clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by lluvia

Page 1 of 47 1 2 3 11 ... LastLast

Jun 4, 2018

  • 11:39 AM - Hidden

May 18, 2018

  • 11:55 AM - Hidden

May 9, 2018

  • 07:52 PM - Hidden

Feb 8, 2018

  • 03:48 PM - Hidden
  • 12:17 PM - Hidden

Jan 24, 2018

  • 11:40 AM - Hidden

Jan 3, 2018

  • 02:47 PM - Hidden

Oct 25, 2017

  • 03:40 PM - Hidden

Oct 18, 2017

  • 04:58 PM - Hidden
  • 03:18 PM - Hidden

Oct 17, 2017

  • 02:46 PM - Hidden

Oct 4, 2017

  • 09:54 AM - Hidden

Oct 3, 2017

  • 05:32 PM - Hidden

Sep 30, 2017

  • 04:56 PM - Hidden
  • 09:41 AM - Hidden

Sep 28, 2017

  • 10:57 AM - Hidden
  • 10:49 AM - Hidden
  • 10:10 AM - Hidden
  • 10:10 AM - Hidden

Sep 27, 2017

  • 01:25 PM - Hidden


Page 1 of 47 1 2 3 11 ... LastLast