Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    members with less than 600 posts & 6 months membership are not eligible for promoting any business or financial deals.
    read FD rules please.
    please refrain until eligible.
  2. View Conversation
    ohh di USA, hihihi iya gpp
    ........................................
  3. View Conversation
    hi, gw masih ada sisa Dr. Q massage oilnya, kalo minat sample kabarin aja, gw ada botol buat aer softlens kecil banget tp pas buat netesin, paling ganti ongkir ama botol 15 ribu aja kalo ke jkt. kalo mau minta alamat lengkap ya, kalo ga ngefek di kamu kan jadi gak usah beli
    bisa buat bbrp kali pake.
  4. View Conversation
    dear FDers, sesama member FD, dimohon sekali bantuannya untuk membantu saya menyelesaikan skripsi. Skripsi saya ditujukan untuk entrepreneur skala kecil dan menengah, yang menjalankan usaha di wilayah domestik atau internasional. Kuesioner bisa diisi secara online di http://indonesiansmes.questionpro.com/ . Cukup 5 menit saja untuk mengisi. Pertanyaan yang diajukan memang mengarah kepada SMEs yang sudah go internasional, namun SMEs domestik diharapkan juga dapat menjawab dengan menggunakan pandangan anda secara pribadi. Terimakasih banyak ya, buat yang sudah mau membantu. Post ini sudah melewati izin dari Mod Squad. Thanks!
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About rose

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
California USA
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
sports
Fave stores or places to shop?:
Nordstrom, JC penny, Kohl's
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
biotherm, SK II, Orlane
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
girlie
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Statistics


Total Posts
Total Posts
626
Posts Per Day
0.18
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Sep 27, 2010 06:58 AM
General Information
Last Activity
May 14, 2013 05:27 AM
Join Date
Nov 30, 2009
No results to show...

Jul 16, 2017

  • 05:23 PM - Hidden

Jan 9, 2017

  • 03:27 PM - Hidden

Dec 26, 2016

  • 07:22 AM - Hidden

May 9, 2016

  • 11:45 PM - Hidden

Nov 29, 2015

  • 05:45 AM - Hidden

Nov 21, 2015

  • 09:48 AM - Hidden

Sep 8, 2015

  • 11:51 PM - Hidden

Aug 20, 2015

  • 03:38 PM - Hidden

Jun 19, 2015

  • 12:02 AM - Hidden

Jun 17, 2015

  • 04:59 PM - Hidden

May 21, 2015

  • 11:00 AM - Hidden

Feb 24, 2015

  • 11:39 AM - Hidden

Feb 6, 2015

  • 06:08 PM - Hidden

Nov 26, 2014

  • 04:35 PM - Hidden

Nov 13, 2014

  • 03:51 PM - Hidden