View Profile: fika03 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

26 Visitor Messages

  1. View Conversation
    say, Orly naughtymu sudah datang.

    totalnya jadi 106 sama ongkir ke jakarta.

    pembayarannya bisa via bca di 4770081845 a/n Olga Kammawita.

    oya, bifacilnya jadi? lmk yah. please kabarin juga kalau sudah transfer biar bisa di kirim barangnya. thank you dear


    btw aku PM kamu ga bisa, full soalnya. jadi leave msg di sini. thank you
  2. View Conversation
    you are not eligible to do any selling/business promoting in the forum yet. further violation may result in temporary or permanent banning. -mods-
  3. View Conversation
    ya, gak papa fikaa, trimss
    5050505050505050505050505050505050505050505050
  4. View Conversation
    halo, high beam nya 4 ml. kalo jabodetabek total 75 aja. BCA 7060286129 an. lea R.
    thanks ya
  5. View Conversation
    aku ga punya yang aqua say, adanya vitalumiere biasa.
  6. View Conversation
    ada say vitalumierenya mau yg 2.5ml atau coba sachet 1.5ml? kalau yg sachet warnanya clair kl 2.5ml beige
  7. View Conversation
    HadaLabo SHA Lotion sample 10rb, DHC Deep Cleansing Oil sample 10rb, masih ada semua. kamu di kota mana? Ongkir sby-jkt 5rb aja.
  8. View Conversation
    Fika, ini harga yang kamu tanya :
    Shiseido gentle sun protection lotion SPF 30 100ml SGD 49.00
  9. View Conversation
    PO sasa bisa say.. Kirim aja link barang2 yg mau ikut PO nya via email yah..
    Karna lapak nya lagi tutup,dan jarang cek PM juga..
    Kalo email bisa langsung dibales buat quote harganya..
    niqita_shop@yahoo.com
  10. View Conversation
    adanya Biore Cleansing Oil. Mujinya lagi kosong, belum nyetok lagi
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 26
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About fika03

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta, indonesia
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
no
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
no
Fave stores or places to shop?:
sephora
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
kiehls- yerba mate tea
benefit- all product
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
no

Statistics


Total Posts
Total Posts
647
Posts Per Day
0.17
Visitor Messages
Total Messages
26
Most Recent Message
Sep 17, 2012 11:22 PM
General Information
Last Activity
Oct 17, 2017 08:48 PM
Join Date
Nov 23, 2009
No results to show...

Feb 2, 2016

  • 04:43 AM - Hidden

Dec 29, 2015

  • 01:12 PM - Hidden

Dec 16, 2015

  • 11:52 AM - Hidden
  • 10:17 AM - Hidden

Jan 20, 2015

  • 01:40 PM - Hidden

Jan 10, 2015

  • 11:15 PM - Hidden

Dec 2, 2014

  • 09:18 AM - Deleted Posts
  • 01:18 AM - Deleted Posts