Subscribe to this Thread
  1. #1
    CEO Female Daily Network Elite Citizen Hanzky's Avatar
    Join Date
    May 26, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    3,459
    Mentioned
    57 Post(s)

    Smile Who is your identical twin in this forum?

    Udah baca artikelnya Lena belum di Fashionese Daily?

    Hidden Content

    Kalo belum, wajib baca. Di artikel itu, just like what the title says, ada beberapa kiat untuk mempergunakan forum ini dengan sebaik-baiknya. Nah dua diantaranya adalah:

    # Stake out forum members who have similar physical features as you. As an example, for skincare purposes, people who have similar skin condition (in my case, oily and maturing skin); or for clothing purposes, people with your general physical built. Then ask them for their advice, or read what they like.

    # Learn to identify people with the same tastes or lifestyle as you. That way you know that if they like something, itís probably worth your while to investigate that product. For example, in terms of lipstick, where Affi tread, I follow. In terms of blush, if Mikimoto likes something, then Iím in trouble (and Iíve never even met her or seen her picture!). If Rere recommends a restaurant, I pencil that in my agenda soonest. Hidden Content

    Menarik ya. Di forum ini ada ribuan macam orang dengan kesenangan dan expertisenya masing-masing yang senang berbagi rekomendasi dan pengalaman. Tanpa disadari, kita membuat pemetaan di forum ini. Si A expertnya di pembahasan ASI kalo si B segalanya tentang perfume, sementara si C ditanyain apapun tentang tas pasti ngerti. Member profiling di sini bukan sekedar demographic profile aja. Bahkan kita udah nggak peduli lokasi dan umur ya, tapi lebih detil lagi seperti bra size Hidden Content , shoe size, skin tone dan juga selera.

    Nah, sekarang share dong..siapa aja yang kalian selalu amin-in semua rekomendasinya karena yakin udah pasti cocok!

  2. #2
    Citizen madamedhey's Avatar
    Join Date
    Jul 7, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,756
    Mentioned
    7 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    Hmm, buat gw so far, marcie dan shan. Hidden Content and i never met them both in person. Huehehehe. Marcie karena physical built nya kita mirip, same height, similar taste.
    Shan? Oh she's definitely my identical twin di forum! Hahahaha. We have, like, identical taste in clothes! I'm so dependent on her for her advice whether to buy or not to buy barang2 inceran gw. Huehehehe. Oh how i love this forum! Hidden Content

  3. #3
    Superstar in Training bodyshop lover's Avatar
    Join Date
    Nov 8, 2008
    Location
    oil city
    Posts
    5,213
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    ummm aubrey dan ade buat sepatu Niluh Djelantik kerna sama2 36ers.. Ndrika buat pengetahuan ttg batik, Elvyani buat info2 ttg bahasan finansial dan wisata bali Hidden Content

  4. #4
    kokoya's Avatar
    Join Date
    Oct 22, 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    3,842
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    I bumped many times with marcie and celepuk in various fashion tret such as Cotton Ink this is where we first met Hidden Content and also Mimo, Longchamp, jelly shoes and recently Niluh Djelantik
    Hunting for: OPI My Private Jet (old version) & OPI DS Vintage. PM me please :)

  5. #5
    Superstar in Training bodyshop lover's Avatar
    Join Date
    Nov 8, 2008
    Location
    oil city
    Posts
    5,213
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    satu lagi, Crescent Shadow buat bahasan berlian Hidden Content

  6. #6
    Permanent Resident Masrevi's Avatar
    Join Date
    Oct 3, 2011
    Location
    Denpasar
    Posts
    526
    Mentioned
    13 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    klo aku suka semua baju n style nya saralovefashion , mana dia tinggal di bali pulak hahahah .... yg lainnya blm nemu lg krna aku emg blm terlalu lama jd penghuni FD. tp cepat atau lambat pasti ketemu nih manusia2 sepemikiran ama aku hehe

  7. #7
    Silver tinung's Avatar
    Join Date
    Dec 28, 2011
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    more or less on the same taste with jules..not mentioning we're living close by. Hidden Content

  8. #8
    Emerald chipz's Avatar
    Join Date
    Feb 25, 2011
    Location
    jakarta indonesia
    Posts
    635
    Mentioned
    2 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    taste yg mirip banget itu sama ketupatkartini Hidden Content
    badan hampir sama,tingginya jg,dan dia slalu kasi referensi yg ok buat belanja jilbab&baju muslim. Uda gitu karena sering shopping bareng,selera makeup,tas,sepatu kita saling kasi masukan..kadang jg saling ngingetin biar ga trll boros,haha..like a sister deh Hidden Content

  9. #9
    Permanent Resident isml's Avatar
    Join Date
    Jul 7, 2010
    Posts
    768
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    Nope. I haven't found one. I wish I could though. There are several persons that I love to read their reviews,or just random posts. pablohoney,allthatmakeup, to name a view. I also stalk some old skool members posts. They're much easier to read. Hidden Content

  10. #10
    Elite Citizen puteriratnasari's Avatar
    Join Date
    Sep 9, 2009
    Location
    BANDUNG
    Posts
    2,821
    Mentioned
    10 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    Ada lah, tp nggak akan kusebut, hehehe yg jelas orgnya mau berbagi pengalaman hidup, tanpa terkesan sok tahu. postingannya banyak memberikan semangat.



    .

  11. #11
    Starlunasky2's Avatar
    Join Date
    Nov 15, 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    Selama pake account aku yang lama (starlunasky), aku masih lanjut ngobrol dan ngerasa nyaman ngobrol sama helenpinky Malah sampai kursus makeup sama Helen

  12. #12
    Platinum
    Join Date
    Dec 18, 2012
    Posts
    159
    Mentioned
    6 Post(s)

    Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

    Not yet.. Susah juga ya. Haha
    Tapi aku sukaa sekali sama ID bodyshoplover

    Padahal aku gak kenal loh, ga pernah ngobrol do thread juga.

    Ngefans karena belanjaanya mantep hihiih
    Gaya bahasanya juga sopan. Real deal.

  13. #13
    Permanent Resident deeach's Avatar
    Join Date
    Sep 3, 2011
    Location
    Surabaya
    Posts
    648
    Mentioned
    8 Post(s)

    Default Re: Who is your identical twin in this forum?

    Yang selalu aku amin-in semua rekomendasinya karena yakin udah pasti cocok: bluepanda Hidden Content

    Aku lebih suka jadi silent reader, jarang banget nge-post. Dan aku perhatikan, bluepanda ini suhu korean premium skincare paling top. Dalam arti, very helpful buat pada newbie yang sedang dalam masa pencarian skincare yang cocok.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Forum Jump