Page 282 of 282 FirstFirst ... 182 232 272 280 281 282
Results 4,216 to 4,220 of 4220
  1. #4216
    Lurker
    Join Date
    Apr 12, 2014
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    22
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: ONE PIECE Hair Studio

    Aku juga pengen digi perm nih. Ada saran stylist yg cocok kah?

    Sent from my SM-N910H using Tapatalk

  2. #4217
    Newcomer
    Join Date
    Sep 22, 2014
    Posts
    66
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: ONE PIECE Hair Studio

    hi all, kalo hair coloring di OP recommend gak yah? ada kisaran harganya brp yah? thankyou/

  3. #4218
    Lurker
    Join Date
    Oct 12, 2017
    Posts
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: ONE PIECE Hair Studio

    Hii mau share baru potong & digital silky di OP CP sama kevin.. jadinya ok banget puas! Tdnya mau Cwave tp dibilangin Cwave lebih ga curly, digital silky lebih mirip permanent blowout dan bisa tahan 6-9 bulan (selama ga dipotong bagian curlnya). Aku jg concerned rambut aku kering bgt takut damaged, jd dikasih keratin treatment gitu sblm dilurusin. Treatmentnya helps bgt sih biasa rambut ak lgsg rusak kalo di smoothing, ini masih soft and silky. Kevin baik klo ditnyin apa2, td aku nanya cocoknya pake shampoo and treatment apa di rumah, dia bolak balik jelasin smua products. Ga sewot jg pas aku ga ngambil productsnya Hidden Content Bakal balik deh cutnya ok dan straighteningnya ga bikin lepek!

  4. #4219
    Lurker besthairreviews's Avatar
    Join Date
    Oct 7, 2017
    Location
    Suwanee, GA
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: ONE PIECE Hair Studio

    Hair is an ornament of every woman and different women possess different types of hair. They like to care it, experiment with it and try different styles following a trend. When we talk about curly hair, it is a bit difficult to deal with because the hair is under-moisturized due its curly strands. On the other hand, the scalps of a curly hair are oily in comparison with other hair types. This is the reason why it requires a certain amount of care. Whether it is all natural or a Hidden Content , curly hair is difficult to maintain and those who possess natural curly hair like the African American will know how difficult it is to take care of the hair when it is curly. Herein are some of the tips on how to care for curly hair which you can implement to get the perfect result.

  5. #4220
    Newcomer
    Join Date
    Sep 23, 2013
    Posts
    100
    Mentioned
    388 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: ONE PIECE Hair Studio

    @Hidden Content
    Kemaren baru warnain rambut warna ash
    Sekitaran 800++
    Pake cat merek shiseido mereka

    Sent from my SM-T285 using Tapatalk

Page 282 of 282 FirstFirst ... 182 232 272 280 281 282