Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Content Administrator & MarketPlaza Certified Seller Citizen purplelady's Avatar
    Join Date
    Jul 31, 2010
    Location
    Female Daily Network
    Posts
    2,252
    Mentioned
    485 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    Hello ladies..

    Dalam rangka memperingati Mother's Day, brand skincare Jepang ternama SK-II yang terkenal dengan produk iconicnya "Facial Treatment Essence" yang mengandung lebih dari 90% pitera, akan mempersembahkan FTE dengan kemasan baru & limited edition yang terinspirasi dari bunga sakura/Japanese Cherry Blossom.

    With the blooming of Sakura comes a beautiful new season and the promise of new beginnings. With this limited edition bottle design, SK-II celebrates the woman who has been with you from the start and selflessly supported you through every new stage in your life.

    Show your appreciation to your Mom with the gift of crystal clear skin that lasts 10, 20 and even 30 years, with the
    SK-II Sakura Limited Edition Facial Treatment.

    Hidden Content Nah, dalam peluncurannya ini, Female Daily bekerja sama dengan SK-II akan mengadakan skincare talkshow yang bisa dihadiri oleh para female daily members..

    Catat ya detailnya..


    Female Daily and SK-II Skincare Talkshow
    “The Promise of New Beginning”
    Friday, 31st of March 2017
    13.00-16.00 WIB
    at Atrium Plaza Senayan

    Kalau kamu berminat, jabngan lupa registrasi di Link pendaftaran: Hidden Content

    See you there! Hidden Content

  2. #2
    Lurker
    Join Date
    Nov 30, 2016
    Posts
    13
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    Ahh pengeeenn banget ikut ini secara aku pengguna SKIi Miracle Water ☺️☺️

  3. #3
    Newcomer
    Join Date
    Aug 16, 2016
    Posts
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    Yah ketinggalan info eventnya 😔 maybe next event bisa ikutan deh

  4. #4
    Lurker
    Join Date
    Feb 14, 2016
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    Ingin ikutan event beginian. Femaledaily kalo ada event bagi2 kesempatan donngggg

  5. #5
    Newcomer septha's Avatar
    Join Date
    Jan 9, 2014
    Location
    Jakarta
    Posts
    70
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    kenapa acaranya gak sabtu atau minggu???
    kan gak bs ikutan terus kl gini Hidden Content

  6. #6
    Lurker
    Join Date
    Oct 13, 2015
    Posts
    4
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    Kapan lagi nihh ada event sk 2? Info2 yaa kalau ada event hehehe

  7. #7
    Lurker
    Join Date
    Aug 31, 2017
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Female Daily & SK-II Skincare Talkshow, "The Promise of A New Beginning"

    kapan lagi nih ada event kek gini lagi, ngiler akunya... hih