Thread: SilkyGirl

Subscribe to this Thread
  1. #1
    Quartz MissVierz's Avatar
    Join Date
    Sep 5, 2007
    Location
    bandung
    Posts
    431
    Mentioned
    0 Post(s)

    Smile SilkyGirl

    Ada yg tau merek ini? gue pas kemaren jalan-jalan di PVJ liat ada stand kecil gitu...jual SilkyGirl, trus dia bilang lagi ada diskon, tau sendiri denger kata diskon langsung sumringah hehe...gue coba e/s nya, eh lumayan juga...diskon 50% lagi! jadilah gue beli yg Copper Dust, gue pake hasilnya bagus...jadi pas gue kesana lagi, gue beli yg Golden Emerald, krn warna hijaunya menggoda heheh....so, kalo mo nambah2in e/s lumayan tuh dari 44ribu jadi 22 ribu...

    Kayanya produk malaysia deh...info lebih lanjut (skalian intip2 e/s nya hehe...) cek aja di: Hidden Content

  2. #2
    MarketPlaza Certified Seller Legend
    Join Date
    Oct 9, 2007
    Location
    sinciapoh
    Posts
    18,601
    Mentioned
    23 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    silky girl setau gue itu nama asia untuk brand kosmetik wet n wild

  3. #3
    Fashionese Daily Crew Sapphire dunia_dandan's Avatar
    Join Date
    Jun 9, 2007
    Location
    Greater DC
    Posts
    8,076
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    Oh ya? Tau dr mana Crescent? Soalnya gak disebut juga di company profilenya.

    Alliance Cosmetic Group

    The Alliance Cosmetic Group is a leading distributor of cosmetics and personal care products.

    Brand portfolio includes Revlon cosmetics, Revlon haircolor, Avene skincare, Elancyl bodycare, SILKYGIRL cosmetics, SILKYGIRL fragrances, Silky for Men fragrances, Silky Lips lipcare, Silky White face products, Silky Care feminine hygiene wash, Tokalon face masks and Cutex nail polish remover.

    The Alliance Cosmetic Group launched SILKYGIRL in June 2005, adding new excitement to the landscape of color cosmetics in the mass retail market. SILKYGIRL offers a complete range of high quality color cosmetics that will meet the needs of discerning consumers in both the urban and suburban markets.

    SILKYGIRL’s brand personality is fun, young, colorful and exudes confidence. The core promise of the brand is delivered through the latest color trend and high quality specifications of the products.

    SILKYGIRL is now marketed at over 1,000 cosmetics counters in Malaysia, Singapore, Brunei and Jakarta. In Malaysia, it is available at Guardian, Watsons, Parkson, Jusco, Sasa, Apex and other independent supermarkets and pharmacies.

    Following the success of SILKYGIRL color cosmetics, the Alliance Group launched its fragrance line in July 2006. Apart from introducing the SILKYGIRL women’s fragrances, the Alliance Cosmetic Group also introduced the Silky for Men fragrances; bringing on board Malaysian heartthrob Mawi into the Silky family.
    We are not human beings having a spiritual experience.
    We are spiritual beings having a human experience.

    Save your PM and ask your beauty Q's on the forum, please. It's called 'forum' for a reason.

  4. #4
    Fashionese Daily Crew Sapphire dunia_dandan's Avatar
    Join Date
    Jun 9, 2007
    Location
    Greater DC
    Posts
    8,076
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    Oh ya? Tau dr mana Crescent? Soalnya gak disebut juga di company profilenya.

    Alliance Cosmetic Group

    The Alliance Cosmetic Group is a leading distributor of cosmetics and personal care products.

    Brand portfolio includes Revlon cosmetics, Revlon haircolor, Avene skincare, Elancyl bodycare, SILKYGIRL cosmetics, SILKYGIRL fragrances, Silky for Men fragrances, Silky Lips lipcare, Silky White face products, Silky Care feminine hygiene wash, Tokalon face masks and Cutex nail polish remover.

    The Alliance Cosmetic Group launched SILKYGIRL in June 2005, adding new excitement to the landscape of color cosmetics in the mass retail market. SILKYGIRL offers a complete range of high quality color cosmetics that will meet the needs of discerning consumers in both the urban and suburban markets.

    SILKYGIRL’s brand personality is fun, young, colorful and exudes confidence. The core promise of the brand is delivered through the latest color trend and high quality specifications of the products.

    SILKYGIRL is now marketed at over 1,000 cosmetics counters in Malaysia, Singapore, Brunei and Jakarta. In Malaysia, it is available at Guardian, Watsons, Parkson, Jusco, Sasa, Apex and other independent supermarkets and pharmacies.

    Following the success of SILKYGIRL color cosmetics, the Alliance Group launched its fragrance line in July 2006. Apart from introducing the SILKYGIRL women’s fragrances, the Alliance Cosmetic Group also introduced the Silky for Men fragrances; bringing on board Malaysian heartthrob Mawi into the Silky family.
    We are not human beings having a spiritual experience.
    We are spiritual beings having a human experience.

    Save your PM and ask your beauty Q's on the forum, please. It's called 'forum' for a reason.

  5. #5
    MarketPlaza Certified Seller Legend
    Join Date
    Oct 9, 2007
    Location
    sinciapoh
    Posts
    18,601
    Mentioned
    23 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    geu pernah baca di MUA aja sih

    dari hasil gugel2, juga anak2 malay n forum2 singapore bilang gitu
    info yang gue baca, terakhir silkygirl udah berdiri sendiri, detached dari wet n wild
    jadi "local company" gitu
    Last edited by Crescent Shadow; Jun 19, 2008 at 01:10 PM.

  6. #6
    Beryl Frey's Avatar
    Join Date
    Oct 25, 2007
    Location
    yellowmellowland
    Posts
    1,172
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    iya setau gw jg gituh, Silky Girl itu 'pecahan' dr wet&wild , jd brand sendiri khusus asia,
    di forum Malay & spore jg pd ks keterangan begitu.
    Productnya sama ma wet&wild, cm lbh kurang lengkap aza, pigmented kok Hidden Content

  7. #7
    Beryl
    Join Date
    Feb 13, 2008
    Location
    little red dot
    Posts
    1,047
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    iyah..silky girl banyak dan gampang di temuin disini...
    watsons sama guardian, john little, sasa juga ada...

    produknya mayan bagus dan suka suka ama eye linernya..secara waran2 buanyak banget dan warna-ni...
    Minumum is not always restrictions.
    Blissful life is always endearing when your love ones are the source of ur inspirations

  8. #8
    Topaz chelinx's Avatar
    Join Date
    Sep 21, 2007
    Location
    Market Plaza
    Posts
    2,967
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    silky girl bukannya udah mau ditarik dr Indonesia..
    krn rating penjualannya gak laku percis kejadiannya kaya Red Earth ditarik dr Indonesia dgn kasus yg sama jualannya kurang laku
    gue py beberapa terutama eyeliner,e/s dan mascaranya yg waterproof.
    eyelinernya bagus ,e/snya harus berulang-ulang makenya biar keluar

  9. #9
    Citizen
    Join Date
    Sep 25, 2007
    Posts
    1,434
    Mentioned
    31 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    silky girl manufacturernya sama ky wet n wild cuma packaging dll udah buat asia, setau gw sih. Masih made in germany juga setau gw.

    Gw ada funky eyelight pencilnya alias eyeliner warna warni, bagus bgt n super murmer... lumayan gw bisa beli 4 warna daripada beli mac cuma dapet 1, sama aja lg warna ama kuailtasnya Hidden Content

  10. #10
    Emerald Feliz-ku's Avatar
    Join Date
    Jul 6, 2007
    Location
    Jkt-Indo
    Posts
    570
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    Iya, Silky Girl lumayan bagus kok...Hidden Content

    Gue punya lipstick & beberapa eyeliner, warnanya bagus, teksturenya juga halus, enak banget dipake-nya...Hidden Content

    Btw, di Jakarta Silky Girl bisa dicari dimana? Kayaknya memang gak pernah liat, tp yg di Bandung kok malah masih ada yahhh...Hidden Content
    Last edited by Feliz-ku; Jun 19, 2008 at 02:37 PM.
    Hidden Content
    - a batik brand clothing line made with passion, heart and style -

  11. #11
    MarketPlaza Certified Seller Legend
    Join Date
    Oct 9, 2007
    Location
    sinciapoh
    Posts
    18,601
    Mentioned
    23 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    susahh cari silky girl di jkt
    di century, watsons cuma ada papan nya doang, sementara lemarinya udah diisi ama brand laen
    pernah denger shadow store ada, begitu dateng kesana juga tetep gak ada

    seperti kata chelinx, mungkin emang ditarik ya

  12. #12
    MarketPlaza Certified Seller Beryl
    Join Date
    Apr 14, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,597
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    sekitar sebulan lalu si pernah liat di watsons mkg..
    ngga tau de sekarang masi ada atau ga Hidden Content
    kayanya lip liner nya mayan bagus2 tuh silkygirl..

  13. #13
    Elite Citizen bungajeruk's Avatar
    Join Date
    Dec 18, 2007
    Location
    Beautiful dreams
    Posts
    2,819
    Mentioned
    10 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    Baca2 ripiu yg tinggal di SG/Malay, pada bilang bagus2 kok...ga sebagus high end pastinya, tapi lumayanlah buat sehari-hari Hidden Content

    Hah...udah mau ditarik ? Padahal belon sempet nyoba Hidden Content
    "Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky" - Rabindranath Tagore

  14. #14
    Topaz Durian's Avatar
    Join Date
    Jul 11, 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4,377
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    G baru denger silky girl euy,
    Taunya juga Cover Girl hehehe Hidden Content
    Interesting, Btw adanya cuman di Indo/asia ajahkah?
    Lapak Shoes Hidden Content (closed)
    Lapak Makeup Hidden Content (closed)

  15. #15
    MarketPlaza Certified Seller Legend
    Join Date
    Oct 9, 2007
    Location
    sinciapoh
    Posts
    18,601
    Mentioned
    23 Post(s)

    Default Re: SilkyGirl

    kalo di amrik sih ada wet n wild ya Hidden Content

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Forum Jump