Page 320 of 320 FirstFirst ... 220 270 310 318 319 320
Results 4,786 to 4,787 of 4787
  1. #4786
    Newcomer
    Join Date
    Nov 23, 2017
    Posts
    97
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Your Skincare Regime

    Update lagii..Karena kemarin2 kulitku sempat kering dn mengelupas karena over exfo,aku kmrn pake rangkaian wardah white secret.Bikin wajah lembab sih tapi mukaku kok jadi kusam ya?? Pake night creamnya juga clekit clekit.Jadi sekarang balik lagi ke regime lama dengan tambahan new serum.hehe...

    PM:
    -Bioderma sensibio micellar water
    -Loreal white perfect facial foam
    -Pixi glow tonic
    -Pixi overnight glow serum

    AM:
    -Loreal white perfect facial foam
    -SK II FTE
    -BB Cream moko moko & twc

  2. #4787
    Lurker
    Join Date
    Apr 21, 2018
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Your Skincare Regime

    27th, kulit kombinasi. Acne-prone, komedo bandel.


    AM:
    Garnier pure active facial foam
    Pyunkang yul essence toner
    Skinmiso pore corset
    Garnier pure active cream
    Klairs Midday sun lotion

    PM:
    Garnier micellar water
    Garnier pure active facial foam
    Pyunkang yul essence toner (2 / 3 layer)
    The ordinary niacinamide 10% & zinc 1%
    Sulwhasoo timetreasure eye cream
    Sulwhasoo overnight vitalizing mask / laneige sleeping mask / any sheet mask (ini aku pakenya ganti2an gt)

    2-3kali seminggu aku pake marine mud mask nya nuskin & nose strip nya tony moly

Page 320 of 320 FirstFirst ... 220 270 310 318 319 320

Similar Threads

  1. Product: Anti-Aging Skincare
    By dunia_dandan in forum Skin Care Talk
    Replies: 1916
    Last Post: Apr 12, 2018, 01:37 PM
  2. Skincare & Makeup Ingredients
    By bila in forum The Beauty School
    Replies: 1381
    Last Post: Jan 20, 2018, 08:25 PM
  3. Bella Skincare
    By lovemyself in forum Beauty Clinics
    Replies: 26
    Last Post: May 25, 2017, 07:41 AM
  4. NCN Professional Skincare
    By bbjunkie in forum Skin Care Talk
    Replies: 34
    Last Post: Jan 8, 2013, 07:53 PM
  5. Brand: UNT Skincare
    By sylvia.angelina in forum Skin Care Talk
    Replies: 765
    Last Post: Oct 22, 2011, 07:58 AM