Thread: Sunday Riley

Subscribe to this Thread
  1. #1
    Moderator Citizen pablohoney's Avatar
    Join Date
    Mar 26, 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    2,124
    Mentioned
    68 Post(s)

    Default Sunday Riley

    Hello,

    We've got several requests to open up Sunday Riley thread. So here it is!

    A little bit about Sunday and her brand:

    Sunday Riley entered the cosmetics industry from the formulation side, working in laboratories on a multitude of skincare and makeup products. She noticed there was a gap in the marketplace for scientifically advanced, high performance formulas which also utilized pure, potent botanicals and cleaner chemistry techniques. In 2007, she assembled a super-team of cosmetic chemists and started laying down the blueprints for her own brand, beginning with a ten product skincare line-up. The line launched in 2009, featuring cutting-edge skincare which focused on profound preventative and corrective anti-aging technologies along with gentle, purifying cellular detoxification of the skin - a true marriage of biotechnology and botanicals.

    Results are our #1 concern - the FASTER, the BETTER! Sunday Riley firmly believes that ideal formulas are a perfect union between pure, potent botanicals and advanced chemistry. The latest technologies are combined with ingredients which are 99% pure to product innovative and highly effective skincare products. Discover the obsession for yourself!

    Each product contains its own unique blend of technology-driven active ingredients, delivered not only at maximum purity, but also at maximum concentrations. As such, products can be layered and blended to achieve the benefits of hundreds of anti-aging breakthroughs.
    from: Hidden Content

    Click this if you wanna see what she has to say about the skincare line and the star products: Hidden Content

    ---

    I, myself, am an avid fan of Hidden Content , truly a holy grail, life-changing product for my skin.
    I've been using it for about 8 months or so now. About to use my second bottle. Bener2 disayang pakainya because of the price.

    This is currently the only product I can count on whenever I need to get rid of my dullness and gives major radiance to my skin! Klo lagi ada special occasion on the weekend, I'd use this 2-3 days before the day.

    My full review is on FD, link here: Hidden Content

    Hidden Content

    Hidden Content


    My next wishlist is to try the Hidden Content , Hidden Content , Hidden Content , and so on.

    If any of you have tried Sunday Riley skincare, do share with us here!

    ---

    Now, the mother of all questions, where to get Sunday Riley?

    It's not available here yet, jadi best bet bisa order di Hidden Content . (please search the forum if you don't know what it is)

    Websites that carry Sunday Riley:
    Hidden Content
    Hidden Content
    Hidden Content
    Hidden Content


    P.S. Sunday Riley has a makeup line as well, tapi disini kita bahasnya skincare aja yaa.
    Last edited by pablohoney; Mar 25, 2014 at 12:11 PM.
    The Good & The Forbidden at Hidden Content .
    Hidden Content , Hidden Content and Hidden Content (UPDATED - ADDICTION by Ayako, Giorgio Armani, Dior, Burberry, etc)
    Help yourself and others by reading the Hidden Content .

  2. #2
    Elite Citizen valayza's Avatar
    Join Date
    Sep 19, 2011
    Posts
    3,149
    Mentioned
    3 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    pablohoney
    heard so many good reviews about si SR esp Good Genes Treatment nya.. i need a little more patience sampai si Good Genes Treatment tiba di tangan Hidden Content hmmm next week I guess!

  3. #3
    Permanent Resident msdentist's Avatar
    Join Date
    Aug 12, 2013
    Posts
    685
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    Pablohoney
    Akhirnyaa ada thread inii! Aku pengen good genes gara2 review kamu Hidden Content dan slalu liat muka kamu bagus bangeet is it because this good genes? Hidden Content
    Si good genes ini dipakenya ga tiap hari ya? Trus 1 botol bs abis dlm brp bulan? Maap ya banyak nanyaa.. aku mau memantapkan diri dulu nih sebelum place order di mp Hidden Content

  4. #4
    Moderator Citizen pablohoney's Avatar
    Join Date
    Mar 26, 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    2,124
    Mentioned
    68 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    valayza, botol keduaku uda dikirim valent hari iniii. Akhirnya bisa juga aku habisin botol pertama dengan tenang Hidden Content
    Please do share your review!

    msdentist, yesss mukaku jadi improve banget gara2 Good Genes. Aku mulai pakai ini sekitar Agustus 2013, jadi klo kamu liat di foto2ku di Lipstick Monday FD dari sebelum itu sampai sekarang, keliatan banget bedanya. With Good Genes, texture of my skin improved greatly, more refined and firm. Smooth. The skin tone is more even too.
    Well, masih banyak spots sih, udah lightened juga sejak Good Genes. Tapi klo mau lebih effective, it's going to need a different treatment.

    The radiance, oh my goodness! Holy mother of GLOW!

    Aku gak tiap hari pakai, it is after all an exfoliating serum. So I gotta give my skin some rest.

    Biasanya I will use this one week straight (at night only), the rest of the month I'll do my regular regime. If say, within the regular week I have a special occasion, I'll use this 2-3 days before the D Day.

    Benernya sih harusnya ini botol udah abis dari kapan tau ya, tapi karena aku gak tega karena mahal, dolar mencekik, etc Hidden Content Aku sayang2in hehe. Makin kesini aku gak necessarily pakai 1 full week lagi, paling aku pakai 3 days straight.

    Oh ya, I found using 3/4 pump is enough for me. This is very potent.
    Last edited by pablohoney; Mar 25, 2014 at 01:39 PM.
    The Good & The Forbidden at Hidden Content .
    Hidden Content , Hidden Content and Hidden Content (UPDATED - ADDICTION by Ayako, Giorgio Armani, Dior, Burberry, etc)
    Help yourself and others by reading the Hidden Content .

  5. #5
    Elite Citizen valayza's Avatar
    Join Date
    Sep 19, 2011
    Posts
    3,149
    Mentioned
    3 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    pablohoney
    will do!Hidden Content please correct me dong, say.. jadi dalam 1 bulan, kamu hanya pake si SR Good Genes Treatment ini dalam 1 minggu penuh? 3 minggu sisanya ur regular skincare? kalau baca2 ada juga yang selang seling, minggu kesatu dan ketiga pake Good Genes.. minggu kedua dan keempat pake regular skincare nya (jadi selang seling gitu)..

  6. #6
    Managing Editor Female Daily Lurker
    Join Date
    Feb 24, 2014
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    Aku adalah endorser secara sukarela tak berbayar dari Sunday Riley mwahahahh. Hidden Content
    Pertama kali tahunya sih gara-gara mereka sering banget di-mention di beauty blog luar sono.. pas kebetulan lagi trip ke Melb, eh nemu si SR ini di Mecca Cosmetica.Ngeliat harganya yang fantastis, aku masih ragu invest segitu banyaknya buat Good Genes..jadi kubeli lah si Ceramic Slip Cleanser dan Effortless Breathable Tinted Primer itu.. trus dibekalin dh sama mbak2nya sampel GG Hidden Content
    Sampe jakarta, sampelnya gone, gatau kemana. hahah akhirnya titip temen yang lagi ke US, dan Alhamdulillah cocok bgt..bagus sangat hasilnyaaaa

  7. #7
    Permanent Resident msdentist's Avatar
    Join Date
    Aug 12, 2013
    Posts
    685
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    Pablohoney
    Woww makasiii penjelasannyaa sangat berguna buat aku semedi lebih dalam Hidden Content
    Aku langsung mupeng berat denger kata2 holy mother of glow hahahah. Oiya kamu pas pake serum ini (eh ini serum kan ya?) tetep diikutin pake moisturizer etc brand lain atau brand ini juga? Efeknya bener2 bagus di kamu deh.. Kynya pake good genes udah saving up ga perlu pake foundi dll yg tebel2 buat nutupin imperfections ya Hidden Content

    Gara2 suka googling soal good genes yg akhirnya googling produk2 sunday riley yg lain, aku jd pengen cobain start over eye cream nya jg nih.. menurut review blogger luar efektif buat reduce fine lines pula.. Aaaak wishlist sunday riley makin banyaak Hidden Content

  8. #8
    Managing Editor Female Daily Lurker
    Join Date
    Feb 24, 2014
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    it's worth the wait! Aku juga mulai pelit gara2 mulai menipis isinya hiks.. jadi sekarang aku pakenya seminggu sekali aja..dan nggak papa sih, tetep bagus aja. Persiapan gantinya kalau dia habis itu Ren Renewal Mask sama Liquid Gold hehe.

  9. #9
    Moderator Citizen pablohoney's Avatar
    Join Date
    Mar 26, 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    2,124
    Mentioned
    68 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    valayza, hehe semua tergantung dari kondisi kulit masing2 juga sih. Klo dirasa agak terlalu potent, boleh dilamain jedanya. Aku emang suka pakainya seminggu full, trus kasi break. Tapi banyak cheatnya juga haha Hidden Content Misalnya Friday + Saturday aku pakein, supaya weekend jadi extra glowy.

    I cheat cos I can't get enough of this! Tapi sadar diri kulit butuh waktu utk regenerasi, jadi ditahan2. Plus mahal Hidden Content

    Putricaya, pleaseeee share what you think about Ceramic Slip Cleanser ini dongg Hidden Content

    msdentist, bener banget! Aku uda makin jarang pakai foundation sejak Good Genes. Cukup Chanel L/P, MAC MSFN and Guerlain Meteorites aja. Ya gak nutup spot sih, tapi memang aku juga biasanya gak kasi effort lebih utk pake concealer.
    The biggest difference is definitely on the skin's texture. My complexion makeup products jadi lebih gampang nempel dan lebih mulus hasilnya. And the GLOW, HOLY GUACAMOLE!

    Yes, aku treat Good Genes as a serum so I still use lotion/toner before and moisturizer afterwards.

    Nah, si Hanzky baru beli Start Over Eye Cream tuh. Ntar deh tunggu review dia hasilnya gimana hehe.
    The Good & The Forbidden at Hidden Content .
    Hidden Content , Hidden Content and Hidden Content (UPDATED - ADDICTION by Ayako, Giorgio Armani, Dior, Burberry, etc)
    Help yourself and others by reading the Hidden Content .

  10. #10
    Managing Editor Female Daily Lurker
    Join Date
    Feb 24, 2014
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Nah sejujurnya Tik kalau untuk repurchase, aku malahan kayanya bakalan beli si Ceramic Slip lagi, instead of GG. Kenapanya adalah karena budgetnya mending aku alokasiin untuk cobain juno atau face oils-nya yg baru dan sangat menggoda itu. Bukannya bosen atau ga suka lagi sama GG, tapi pgn coba yg baru aja. Dan liquid gold pretty much do the same job sama si GG hehe.
    Back to Ceramic Slip, emang kalao dicombine hasilnya maksimal bgt. Kulit jd lebih licin, brutusan langsung ilang. Aku suka banget sama efek habis cuci muka pake CS ini..kinda hard to describe ya since dia kan hanya cleanser, tapi pokoknya beda deh. Kulit ngga kaya stripped, tapi rasanya bersih. Trus aku demen aromanya beneran kaya keramik/porselen hehehehh..

  11. #11
    Citizen
    Join Date
    Jul 1, 2013
    Posts
    1,356
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    putricaya aduh reviewnyaaa Hidden Content tapi secara kan cleanser dipakai tiap hari, kok mikirin harganya malah jadi sayang yah haha

  12. #12
    Moderator Citizen pablohoney's Avatar
    Join Date
    Mar 26, 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    2,124
    Mentioned
    68 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    Putricaya, kamu pernah pake Ceramic Slip + GG buat masker gak? Gimana hasilnya?

    Aku baca ingredient Ceramic Slip Cleanser ini ada black pepper:
    -Refined French Green Clay: Tightens pores, removes impurities, and infuses skin with vital minerals.
    -Vitamin C: Helps reduce the appearance of large pores, wrinkles, and discoloration while stimulating collagen growth.
    -Black Pepper: Stimulates circulation for naturally warming cellular revitalization.
    -Sandalwood: An anti-microbial agent that helps with skin irritation, inflammation, allergic conditions, and eczema; promotes radiance.

    Agak takut iritasi, tapi very interesting!

    Put, boleh dong mampir ke Hidden Content , sekalian review Hidden Content
    The Good & The Forbidden at Hidden Content .
    Hidden Content , Hidden Content and Hidden Content (UPDATED - ADDICTION by Ayako, Giorgio Armani, Dior, Burberry, etc)
    Help yourself and others by reading the Hidden Content .

  13. #13
    Permanent Resident msdentist's Avatar
    Join Date
    Aug 12, 2013
    Posts
    685
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    Pablohoney
    Waaahhh makin ga tahaann. Next month kayanya aku mau place order nih buat good genes Hidden Content better save up di skincare deh skarang.. Walaupun makeup juga menggodaa.. Apalagi review2 kamu sama valayza tuuhh dimana2 bikin gak kuaat Hidden Content
    Mau nanya lg dong, pas lg ga pake good genes kamu tetep pake serum lain gt ya?

    Reviewnya putricaya menggiurkan jugaa.. ceramic cleanser ini ada yg buat combination to oily skin jg kan kalo ga salah? Menunggu bu mod hanzky juga nih buat review start over eye cream nya Hidden Content

  14. #14
    Permanent Resident
    Join Date
    Jan 3, 2014
    Posts
    991
    Mentioned
    21 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    Ini harganya berapa ya mak mak? Kok review ya menggiurkan sekaliiiiii... baus buat kulit oily acne prone sensitive kan ini????

  15. #15
    Moderator Citizen pablohoney's Avatar
    Join Date
    Mar 26, 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    2,124
    Mentioned
    68 Post(s)

    Default Re: Sunday Riley

    msdentist, tungguin 20% off aja di salah satu web itu, lumayan biar gak terlalu mahal jadinya. Aku tetep pakai serum dong klo lagi gak pakai Good Genes. Malahan aku kadang suka tambah a different serum on top of Good Genes.

    Jenis kulitmu apa ya?

    Klo baca2, Ceramic Slip Cleanser is recommended for normal-combination skin, while Charisma Creme Cleanser is catered to normal-dry skin.

    Sandaraa, we're not "mak-mak", I know I'm not Hidden Content
    Ayo coba di search dan baca2 dulu di link yang udah disediakan di atas. Itu di Sephora ada banyak reviewnya lho, bisa dibaca disitu juga.
    Last edited by pablohoney; Mar 25, 2014 at 10:09 PM.
    The Good & The Forbidden at Hidden Content .
    Hidden Content , Hidden Content and Hidden Content (UPDATED - ADDICTION by Ayako, Giorgio Armani, Dior, Burberry, etc)
    Help yourself and others by reading the Hidden Content .

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Forum Jump