Page 26 of 26 FirstFirst ... 16 24 25 26
Results 376 to 387 of 387
  1. #376
    Lurker
    Join Date
    Jun 27, 2017
    Posts
    9
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    Halo2. Aku mau nanya nih, aku dapat promo dari Mar**Bo***, kira2 worth it ga ya? 1 bulan 3jt, 8treatMent dengan DAB Concept, ada 4x detox, 2x activate, 2x burn.. Ak lumayan berat sih, 66kg tinggi 165cm, mau jadiin 55kg
    Dr nyoba herbalife sampe diet ga mempan, susah turun, makany mau nyoba ini
    Kira2 bisa berhasil ga ya dan promonya apakah worth it? Thanks..

  2. #377
    Lurker
    Join Date
    Jun 6, 2017
    Location
    United States
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    Any weight loss blog or healthy lifestyle blog can recommend to me? Please recommend some useful website !! thanks everyone

  3. #378
    Lurker
    Join Date
    Aug 4, 2016
    Posts
    11
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    Wahh pada salut ngeliat emak2 disini hebat bener nurunin berat badannya full effort bgt. Untuk sementara nyimak dulu, krna masih belum bisa nahan makan abis punya baby book hihihi

  4. #379
    Lurker
    Join Date
    Jul 11, 2017
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    how to lose weight? especially double chin
    i haaaaate double chin

  5. #380
    Lurker
    Join Date
    Jul 16, 2017
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Losing Weight

    What is intermittent fasting?

    The main reason for following a fasting diet (of which there are lots of versions) is to improve regulation of insulin levels by balancing times of feeding and fasting. Insulin is an anabolic hormone which promotes the storage of nutrients (including fat). When levels of insulin are high,
    like they are following a meal , we are not able to burn fat. Hidden Content for extended periods allows our Hidden Content levels to drop, resulting in periods where we are able to use our body’s fat stores as energy. Fasting can therefore be beneficial for weight loss and for preventing insulin resistance; which is a key component of many health conditions.
    intermittent fasting meals plan
    The figures below demonstrate how our eating patterns influence our insulin levels, and as a result our ability to burn fat.more visitbit.ly/fasting222

  6. #381
    Lurker
    Join Date
    Aug 7, 2017
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    Iya aku juga badan kurus tapi ada double chin juga. Mungkin udh turunan kali ya hihihi

  7. #382
    Lurker
    Join Date
    Jun 9, 2016
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    hmmm berapa yaaaa....
    kemarin sempat (dibeliin) herbalife paket komplit tapi ga ngaruh sm BB wkwkwk
    yang ngaruh dan beli sendiri itu pake SBP itupun dapat 200k pas promo kemarin. Oh, sama beli susu WRP pokoknya kalo beli sendiri yang murah aja wkwkwk. SBP sam WRP ngaruh sih. mayanlah

  8. #383
    Elite Citizen sallynatanegara's Avatar
    Join Date
    Jul 20, 2010
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    3,889
    Mentioned
    240 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    how much ya? maksimal sejutaan per term aja. biasanya 2 minggu satu term. ini udah 4x dan baru turun 9-10kiloan dalam 2 bulan kurang.. udah mulai stuck nih kok ga turun2 lagiii
    mother of three awesome boys

  9. #384
    Lurker
    Join Date
    Oct 16, 2017
    Posts
    10
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    hy ladies,,
    kalau aku sih untuk weight loss pake treatment dari Young Living Essential oils..
    ada 3 Oils ajaib yang aku pakai dan berat badan ku turun hampir 15 kilo dalam 3 bulan.
    ga pakai diet nyiksa, makan juga masih dalam batasan normal.
    3 oils nya adalah peppermint, grapefruits dan lemon.
    untuk biayanya? ga khawatir deh masih ramah lingkungan keuangan...hehehhe

    kalau dari wanita2 cantiks ada yang berminat, boleh hubungi aku ya di 081294461570 bisa wa atau telfon.
    thank you..

  10. #385
    Elite Citizen irene87's Avatar
    Join Date
    Apr 24, 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,828
    Mentioned
    1374 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    this thread is exactly the answer of my weight gain.. I simply put much much more on raising my weight than to reduce it. like for ever... T_T
    If you want something you never had before, you gotta be willing to do something you've never done before. - Phil Heath -

  11. #386
    Newcomer
    Join Date
    Aug 11, 2017
    Posts
    44
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    hm. Aku gak mau spend terlalu banyak untuk kurus lah. Sudah pernah coba kayak minuman yang berserat dan lain-lain, eh, malahan jadi yoyo. Naiknya dua kali lipat. Sekarng kapok. Jaga makan dan mulut aja untuk Hidden Content . Kadang olahraga seperti jalan kaki, minum air putih sudah cukup membantu. Yang penting rutin. hahahhaa.

  12. #387
    Lurker
    Join Date
    Dec 12, 2017
    Location
    Jakarta
    Posts
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How Much Would You Spend for Losing Weight?

    Rp 600k for kick boxing classes!! Kalo liat temen2 disana sepertinya bagus banget bisa langsing gitu.

Page 26 of 26 FirstFirst ... 16 24 25 26

Similar Threads

  1. What do you refuse to spend on?
    By Hanzky in forum Money Talks $$
    Replies: 1052
    Last Post: Oct 17, 2017, 07:29 PM
  2. How much did you spend today??
    By Hanzky in forum Money Talks $$
    Replies: 5255
    Last Post: Jun 25, 2009, 11:07 AM