Tab Content
More Activity

6 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Selamat pagi. Saya marsha mahasiswa magister manajemen UPH. Saya sedang melakukan tesis dengan topik foundation di femaledaily.com. sehubungan dengan tesis saya ini, saya ingin minta bantuan untuk wawancara mba @mamadeleon untuk kepentingan tesis saya. Untuk lebih detailnya, apakah saya bisa minta kontak mba @mamadeleon? Terima kasih mba..
  2. View Conversation
    Selamat siang bu, Kami ingin menawarkan kerjasama sebagai KOL untuk produk diaper, boleh di infokan alamat emailnya jadi saya bisa kontak lebih detail? terimakasih.
  3. View Conversation
    Inboxnya full, Say..
    Chempeel di Eva Mulia / London Beauty Center bisa ngga yah?
    Enak banget kl ada temen yg di klinik gitu.. huhuhu
    Noted, aku cari2 tempat chempeel 35% ^^ Makasih banyak yaa
  4. View Conversation
    Mb...salam kenal...ga berminat menjual UD loose powdernya..kan shade nya udah kegelapan...hehe sy pengen icip2 dl...siapa tau dijual...makasi sblmnya mb..
  5. View Conversation
    Selain wa bisa dihubungi say? Aku ga ada wa soalnya. Ada line or bbm
  6. View Conversation
    Say kabarin aku ya kalo mau ngelego colourpop ouijinya. Thank you.
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
About mamadeleon

Basic Information

About mamadeleon
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
East Java, sometimes North Jakarta
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
None
Interests:
Currently love to hangout in skincare threads or simply youtube-ing skincare gurus
Fave stores or places to shop?:
Sephora, Marketplace
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
The Ordinary, absolutely..
Bravura, for sure..
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simply yet classy, I'm not complicated person
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
3

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,369
Posts Per Day
1.29
Visitor Messages
Total Messages
6
Most Recent Message
Jul 5, 2017 09:08 AM
General Information
Join Date
Nov 21, 2012

Aug 7, 2015


Page 1 of 87 1 2 3 11 51 ... LastLast

Nov 23, 2017

  • 06:03 PM - Hidden

Nov 18, 2017

  • 12:21 PM - Hidden

Nov 12, 2017

  • 06:10 PM - Hidden
  • 04:54 PM - Hidden
  • 04:30 PM - Hidden

Nov 11, 2017

  • 09:56 PM - Hidden

Nov 10, 2017

  • 03:37 AM - Hidden

Nov 9, 2017

  • 06:49 PM - Hidden

Nov 8, 2017

  • 06:57 PM - Hidden
  • 05:56 PM - Hidden
  • 12:43 PM - Hidden
  • 09:12 AM - Hidden
  • 07:42 AM - Hidden

Nov 7, 2017

  • 04:11 PM - Hidden
  • 01:42 PM - Hidden
  • 01:40 PM - Hidden
  • 11:20 AM - Hidden
  • 11:18 AM - Hidden
  • 11:08 AM - Hidden
  • 11:03 AM - Hidden


Page 1 of 87 1 2 3 11 51 ... LastLast