Tab Content
No Recent Activity

149 Visitor Messages

  1. View Conversation
    haii kika,

    aku baca2 di forum kamu pengguna stroller peg perego pliko mini dan p3 compact yaa? boleh review 2 stroller itu mom? aku lagi bingung mending beli yg pliko mini/p3 compact classico. boleh bantu pm ke aku? thanks mom
  2. View Conversation
    helooow mbaa...
    salam kenal yaaa..
  3. View Conversation
    yaah

    ok deh.. thx yaa..
  4. Sorry say cs 88nya ud sold out tp nyxnya msh ada
  5. View Conversation
    kika, aku jd ambil ya say si 88 nya.. ditunggu pm no rek mu..

    udah include ongkir jkt boleh yaa
  6. View Conversation
    kika. . .aku jg mau donk booked CS palletenya. . .sama nyx jumbo yg biru. . .thx. . .
  7. View Conversation
    kika, CS pallete 88 shimmer nya gw book ya.. ade gw kmaren ini lg nyari".. gw tanyakeun dl..

    thx
  8. View Conversation
    ooh I see. hmm gw rasa klo gw jd pesen bulk plg mahal ya 100-110, tergantung brp banyak jg haha. mana tau jg bisa dpt extra disc klo pesen banyakan *amiiin* hihi.
    ya udah klo gt dtunggu ajah ya jeung maybe awal-mid nov gw coba buka CP dsini, klo banyak yg minat yasud, lanjuuuut hihi
  9. View Conversation
    gw blom ada rencana buka CP skr2 say hehe. palingan bln depan soalnya gw mo pesen skalian banyak biar hemat ongkir, but for that to happen gw mesti kirim ke alamat singapore biar ga masalah ma customs, gitu. klo tar gw jd CP, gw kabarin ya sapa tau lo masih minat
  10. View Conversation
    mahal juge yah 130k
    gpp tar gw lapakin aje udpp sinnya
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 149
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast
About kika

Basic Information

Date of Birth
May 11
Registration Info

Information for registration.

Location:
Denmark Territory....
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Embassy of Denmark
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Music, Movies, Fashion, Travelling
Fave stores or places to shop?:
METRO, SOGO, intage Boutique,
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique-Face powder & moisturizer, MAC - Lipstick & Eyeshadow, The Body Shop - Body Care, Anna Sui - Parfum & Blush On, Maybeline - Lipstick & Blush on, etc
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Sophisticated Bohemians...
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.aya76.multiply.com
Twitter Username:
aya_syafril

Signature


Watercolor painting, Illustrator & Custom Artwork/Illustration
For my Handpainting Nursery Art pls check my Instagram @aya76
Happy Rockin' Mama of Aisha - Abrielle

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?6140-kika&s=e0db1e5511612b8e44c9fa1307f6eeda
Instant Messaging

Send an Instant Message to kika Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,058
Posts Per Day
0.59
Visitor Messages
Total Messages
149
Most Recent Message
May 30, 2014 11:01 AM
General Information
Last Activity
Yesterday 02:46 PM
Join Date
Jan 26, 2009
No results to show...
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Mar 22, 2017

  • 11:27 AM - Hidden

Mar 21, 2017

  • 09:21 AM - Hidden

Mar 20, 2017

  • 06:05 PM - Hidden

Jan 2, 2017

  • 02:35 PM - Hidden

Aug 24, 2016

  • 06:38 PM - Hidden

Aug 4, 2016

  • 03:00 PM - Hidden
  • 11:07 AM - Hidden

Aug 2, 2016

  • 11:47 AM - Hidden
  • 11:44 AM - Hidden

Jul 29, 2016

  • 10:09 AM - Hidden

Jul 22, 2016

  • 01:18 PM - Hidden

May 9, 2016

  • 02:36 AM - Hidden

Apr 15, 2016

  • 07:54 PM - Hidden

Mar 30, 2016

  • 12:21 PM - Hidden

Mar 15, 2016

  • 11:38 AM - Hidden

Mar 11, 2016

  • 12:16 AM - Hidden

Mar 9, 2016

  • 03:13 PM - Hidden

Feb 21, 2016

  • 10:51 PM - Hidden

Feb 9, 2016

  • 10:15 AM - Hidden

Feb 5, 2016

  • 12:26 PM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast