Tab Content
No More Results

2 Visitor Messages

  1. Mba audrey maafkan waktu awal 2013 itu sy hectic bgt krn ketrima sekolah spesialis anak. Sy bls message ini bukan ada maksud apa2, cm mau mengclearkan saja knp waktu itu ga bs dihub. sy jg ga ada niat nagih krn sy tau sy yg salah.. waktu itu sy benar2 baru kacau balau krn dibully senior, berangkat subuh pulang tengah malam, tugas aneh2, jaga di RS dgn jadwal ketat dan ga manusiawi, ninggalin bayi utk sekolah, adaptasi di tempat baru, dsb. sy sampe ga peduli masalah lain di luar urusan sekolah.
    Alhamdulillah sudah mulai kembali ke dunia sy yg sebenarnya sekarang. Smoga bisa dimaafkan dan sukses ya Cik..
  2. View Conversation
    RS Paru RESPIRA , JLn Panembahan Senopati no 4, Palbapang, Bantul,
    DI. Yogyakarta
    no hp : 0812 1575 255

    nama alamat dan no hape ngaco. alamat mu n no hape yang bener tuh apa? gw udah kirim malah di return JNE karena nama gak dikenal, no HAPE pun gak nyambung di sms or TLP!
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About daisyflower

Basic Information

About daisyflower
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
yogyakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
Interests:
reading, travelling, shopping
Fave stores or places to shop?:
Centro Ambarukmo Plaza, Market Plaza Female Daily
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Goodal-waterest line, Antipodes-Apostle and Worship serum, The Body Shop-Aloe line, Klairs-Cleansing Oil, Toner and Rich Moist serum, Clinique-Moisture surge relief, Drunk elephant-Umbra Sheer Sunblock, Neostrata-PHA line, NIOD-CAIS serum
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple cut, monochrome, polite, modern hijab
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes

Signature


In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years

Statistics


Total Posts
Total Posts
152
Posts Per Day
0.09
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
Apr 2, 2016 01:33 AM
General Information
Last Activity
Today 12:14 AM
Join Date
Jul 22, 2012
No results to show...
Page 1 of 17 1 2 3 11 ... LastLast

May 24, 2017

  • 01:12 AM - Hidden

May 23, 2017

  • 09:55 PM - Hidden
  • 09:55 PM - Hidden
  • 08:39 PM - Hidden
  • 12:12 PM - Hidden

May 21, 2017

  • 10:39 PM - Hidden
  • 09:29 PM - Hidden
  • 11:25 AM - Hidden
  • 11:19 AM - Hidden
  • 11:13 AM - Hidden

May 20, 2017

  • 11:28 AM - Hidden
  • 11:13 AM - Hidden
  • 11:10 AM - Hidden
  • 09:24 AM - Hidden
  • 08:18 AM - Hidden
  • 08:18 AM - Hidden
  • 07:48 AM - Hidden
  • 07:22 AM - Hidden
  • 07:20 AM - Hidden

May 19, 2017

  • 07:51 AM - Hidden


Page 1 of 17 1 2 3 11 ... LastLast