Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai little bear, incase kamu masih tertarik sama Givenchynya aku let go ke kamu nihh hehe aku lebih tertarik sama tas yg lain tapi udah keburu bayar yang ini huhuu. Kalau kamu mau hubungin aku aja yaa, barangnya belum di aku kokk jadi bener2 masih new dari olshopnya haha thank uu
  2. View Conversation
    @littlebear88, kamu belum memenuhi syarat untuk bisa jualan di forum ini. Setidaknya 6 bulan menjadi member DAN 600 post. Baca kembali aturan forum ya. -mods
  3. View Conversation
    Hi littlebear88 mau tanya kamu pake ci imelda hudiyono ya? Gmn dia orgnya? Designnya oke ga? Thanks
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About littlebear88

Basic Information

About littlebear88
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
None
Interests:
Fabric, Design, Baking, Fashion
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Lancome, Innisfree
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
monochrome, simple, boyish
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes

Statistics


Total Posts
Total Posts
163
Posts Per Day
0.07
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Jan 16, 2016 12:36 PM
General Information
Last Activity
Jul 2, 2018 04:10 PM
Join Date
Jun 16, 2012
No results to show...
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast

Apr 26, 2018

  • 11:26 AM - Hidden

Jan 24, 2018

  • 03:36 PM - Hidden

Jul 3, 2017

  • 03:22 PM - Hidden

Jul 2, 2017

  • 01:18 PM - Hidden

Jun 27, 2017

  • 03:54 PM - Hidden

Nov 29, 2016

  • 08:05 AM - Hidden

Nov 28, 2016

  • 05:44 PM - Hidden
  • 07:51 AM - Hidden

Nov 27, 2016

  • 07:54 PM - Hidden

Aug 18, 2016

  • 04:15 PM - Hidden

Aug 16, 2016

  • 11:34 AM - Hidden

Aug 5, 2016

  • 03:09 PM - Hidden
  • 03:09 PM - Hidden

Jul 16, 2016

  • 02:34 PM - Hidden

Jun 28, 2016

  • 09:22 PM - Hidden

Jun 10, 2016

  • 11:06 AM - Hidden
  • 09:56 AM - Hidden
  • 09:18 AM - Hidden
  • 07:54 AM - Hidden

Jun 9, 2016

  • 11:28 PM - Hidden


Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast