Tab Content
No More Results

7 Visitor Messages

  1. At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mod-
  2. View Conversation
    hi.. superlight nya 65rb/jar ya........................................
  3. View Conversation
    owh ada sms ya...hp gw lagi di cas, blm cek siih...maappp
  4. View Conversation
    gw jg dah beli SIC tp ternyata ga suka wanginya gw nyari wangi seger2 tp kok malah jadinya ga demen ya heheh...
  5. View Conversation
    alo say... sweetpea nya gw gak jadi swap yah, maaaappp lupa apdet postingan swap soalnya uda keburu beli si...tp SICnya masi ada, atau mau belikah?
  6. View Conversation
    udah gw email balik yaa .. hehe .. ga masuk emailnya daritadi, padahal email FD masuk terus .. gw email duluan aja
  7. View Conversation
    halooo .. sorry ya lama, ga bisa buka VM dari hape soalnya ..
    mending email deh

    boleh dibeli juga kalo mau, soalnya sorry, aku belum interested ..
    tapi ongkir dari denpasar .. gimana?
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About fidininad

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta Indonesia
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
FKG UI
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
produk dokter
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Statistics


Total Posts
Total Posts
175
Posts Per Day
0.07
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Sep 18, 2012 08:30 AM
General Information
Last Activity
Yesterday 02:06 PM
Join Date
Aug 15, 2010
No results to show...
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Nov 6, 2017

  • 10:46 AM - Hidden

Nov 3, 2017

  • 10:51 AM - Hidden

Nov 2, 2017

  • 02:40 PM - Hidden

Sep 29, 2017

  • 08:52 AM - Hidden

Sep 14, 2017

  • 06:36 AM - Hidden
  • 05:46 AM - Hidden

Sep 13, 2017

  • 09:24 AM - Hidden
  • 08:13 AM - Hidden

Sep 12, 2017

  • 06:09 AM - Hidden

Sep 11, 2017

  • 09:08 PM - Hidden
  • 08:20 PM - Hidden

Sep 2, 2017

  • 09:24 PM - Hidden

Aug 30, 2017

  • 05:12 AM - Hidden
  • 04:55 AM - Hidden

Aug 28, 2017

  • 10:56 AM - Hidden

Aug 26, 2017

  • 08:26 PM - Hidden

Aug 25, 2017

  • 08:40 AM - Hidden

Aug 24, 2017

  • 07:12 PM - Hidden

Aug 23, 2017

  • 09:21 AM - Hidden

Aug 18, 2017

  • 03:47 PM - Hidden


Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast