Tab Content
No Recent Activity

53 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Selamat siang Mba Slesta, mau tanya tentang link Mba di forum Kiva.org
    saya mau tanya2 tentang usaha teman2 Mba untuk membantu orang lain. Saya ingin menulis thessi tentang itu. Boleh minta kontak ga Mba?
    Makasih sebelumnya.
  2. View Conversation
    Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
  3. View Conversation
    Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
  4. View Conversation
    met kenal,
    rencana nya bulan depan sy mo ke sing (baru pertama kali) , pgen beli skincare, nah klo di SG brand yg lebih murah dripda di indo /dari online shop ,brand apa aja yah?
    neutrogena?banana boat?
    kalo brand jepang apa lebih murah?
    thx yah
  5. View Conversation
    hi slesta, maap menggangu,,
    mohon waktunya sebentar yah buat ngisi kuisioner buat tugas akhirku
    http://www.surveymonkey.com/s/DL6NGG2

    thankyou <3
  6. View Conversation
    hai slesta....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  7. View Conversation
    Mba, songket yang dipake pas resepsi udah dibikin rok ya?
    *rapi ga ada lipatan di depan
  8. View Conversation
    Mba, salam kenal yaah
    Tinggal di singapore juga ya?
  9. View Conversation
    Happy birthday Shinta..wish you all the best..
  10. View Conversation
    shint, udah gue pakein olive oil, bisa! tapi anak gue ga doyan huhuuu disembur2.. padahal udah gue pakein sauce kabocha..ntar gue cobain pake sauce yg laen deh. thanks ya tipsnya
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 53
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
About sLesTa

Basic Information

Date of Birth
January 2, 1978 (40)
Registration Info

Information for registration.

Location:
merlion city
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
naia, photography, books
Fave stores or places to shop?:
fashionesedaily
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
chanel, lancome, tbs, mac
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.slesta.com

Contact


This Page
http://forum.femaledaily.com/member.php?10-sLesTa&s=2481410020e95010084b10e34e98a52d
Instant Messaging

Send an Instant Message to sLesTa Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
5,128
Posts Per Day
1.29
Visitor Messages
Total Messages
53
Most Recent Message
Aug 28, 2014 11:16 AM
General Information
Join Date
May 28, 2007
Home Page
http://www.slesta.com
No results to show...
No results to display...